Mačiau kelis serverius naudojant spalvotą adminvote pluginą, gal galėtumėt kas pasidalint? Atrodo taip:
Ar norite kito žemėlapio?
1. Taip(pilkai)
2. Ne(pilkai)
Ir dar bėje, nerodo kas ką pasirinko (nefloodina chat) ten tas pasirinko tą, tas tą ir pnš.
AdminVote spalvotas
Forum rules
Šiame forume galite siūlyti idėjas ar prašyti jums reikalingų pluginų. Jei kas nors pradės jį kurti, tai pasirašys Jūsų sukurtoje temoje. Niekada nepykite, jei niekas neatsako į Jūsų prašymą. Gal tai tiesiog per sudėtinga, arba reikalauja per daug darbo.
Šiame forume galite siūlyti idėjas ar prašyti jums reikalingų pluginų. Jei kas nors pradės jį kurti, tai pasirašys Jūsų sukurtoje temoje. Niekada nepykite, jei niekas neatsako į Jūsų prašymą. Gal tai tiesiog per sudėtinga, arba reikalauja per daug darbo.
Re: AdminVote spalvotas
Dėl spalvų padariau ir prikabinau failą.
O, kad nerodytų pasirinkimų chat'e, nueik į amxx.cfg failą, susirask amx_vote_answers ir nustatyk į 0.
O, kad nerodytų pasirinkimų chat'e, nueik į amxx.cfg failą, susirask amx_vote_answers ir nustatyk į 0.
- Attachments
-
adminvote.sma
- (15.6 KiB) Downloaded 744 times
Dėkui, duočiau karmos, bet kai kas nuėmė, su nesąmoningom priežastim, tai..
-- 2012 Lie 15 10:25 --
Ai dar nepasakiau, galvojau čia kartu bus ir taip, bet nėra. Gali padaryt, kad tas pats būtų ir su votemap, o ne tik paprastu vote? Tos pačios spalvos.
-- 2012 Lie 15 10:25 --
Ai dar nepasakiau, galvojau čia kartu bus ir taip, bet nėra. Gali padaryt, kad tas pats būtų ir su votemap, o ne tik paprastu vote? Tos pačios spalvos.
-
- Ar galit patikėti? Jis jau parašė 20 žinučių
Nebepadekit jam!!! Jis viska kopijuoja is hns.lt serverio . Zmogus vargsta galvoja ka naujo padaryt ir panasiai , o jis atejas paziuri ir numeta jums prasymus padarykit...
O mes jau čia seniai žinom.
1. Esu matęs gal trijuose servuose tokį dalyką, nežinau kas nuo ko kopijavo.
2. Išvardink viską, ką kopijavau?
-
- Ar galit patikėti? Jis jau parašė 20 žinučių
Trickas wrote:1. Esu matęs gal trijuose servuose tokį dalyką, nežinau kas nuo ko kopijavo.
Tingiu as vardyt tesiog nueik i hns.lt ir poto i koridorius.lt bus daug vienodu dalyku. Ir isvis suauk ir pradek pats mokintis , o ne copy paste daryt
Man iki suaugimo dar 4 metai. Nu tai tu sakyk sakyk, aš tai nieko vienodo nematau neskaitant šito ir pačio hns plugino.