random žaidėjas

Šiame forume rašomi vartotojų klausimai/problemos su kuriomis jie susidūrė kuriant pluginus.
Post Reply
MPD
Gana aktyvus vartotojas

random žaidėjas

Post by MPD »

Sveiki, esu visiškai žalias amxx scriptinge, tad prašau pagalbos, kaip man padaryti, kad atsitiktinai parinktas žaidėjas gautų ginklą (nesvarbu kokį, pavadinimą galėsiu pakeisti). Žiūrėjau kitas panašias pagalbos prašymo temas, bet man nepadėjo, arba pražiopsojau. Būčiau dėkingas už pagalbą (tikiuosi forumas dar nemiręs :D)
Image

psychical
Viršininkas

Re: random žaidėjas

Post by psychical »

Pažiūrėk į praeitį, pasinaudok paieška, apie tai buvo kalbėta jau ne vieną sykį, kad esi naujokas, nereiškia, kad nemoki naudotis paieška, o jei vis dėl to tai reikštų, kad nemoki naudoti ir paieška, tada mūsų uždaroje žmonių grupėje, nelabai atsirastų galinčių tau padėti.

MPD
Gana aktyvus vartotojas

Post by MPD »

Aš esu radęs temą kur 3 žaidėjai random pasirenkami, bet aš nenutuokiu kaip tiems žaidėjams suteikti ginklus ar ką nors kitą nustatyti.
Image

TETYYS
Gana aktyvus vartotojas

Post by TETYYS »

Nežinau ar pawn'e yra funkcija rand(), bet yra tai, gauni visus prisijungusius žmones ir su rand() random'ini...

beast
AMX Mod X ekspertai

Post by beast »

newb
Pluginų patvirtintojas

Post by newb »

Code: Select all

#include <amxmodx>#include <fun>#include <cstrike> public plugin_init() {    //...} public random_gun() {        new players[32], num    get_players(players, num, "a")        new id = players[random(num)]        give_item(id, "weapon_m4a1")    cs_set_user_bpammo(id, CSW_M4A1, 90)        //new name[33]    //get_user_name(id, name, charsmax(name))    //client_print(0, 3, "%s got free weapon", name)}

MPD
Gana aktyvus vartotojas

Post by MPD »

dėkui labai, daug maž pradedu suprasti jau :)
Image

Post Reply