freezetime pakeitimas
freezetime pakeitimas
kaip žaidimo eigoje pakeisti freezetime ar roundtime nekeičiant cvaro? pvzd noriu, kad po 5 raundų freezetime pasidarytų 4, o mp_freezetime (ar koks ten jo cvar) nustatytas 2. Arba, kad CT komandai freezetime būtų 2 sek, o T komandai 4 sek.
Re: freezetime pakeitimas
Nu gali pats juos uzfrizint ant 2 sec. Nes padaryt skirtingus freezetime 2 komandom neiseitu tikriausei.
na tai galiu, bet įdomu ar įmanoma su default freezetime padaryti.
Newb, tikriausei -> tikriausiai
.
Aurimasko, galima padaryti skirtingus freezetime'us skirtingom komandom, tik reikia pamąstyti
.

Aurimasko, galima padaryti skirtingus freezetime'us skirtingom komandom, tik reikia pamąstyti

pvz kaip ?:D aš galiu tam tikrus žaidėjus sufreezinti ar panašiai, bet nežinau būdo kaip tiesiog pakeisti freezetime laiką pagal komandą ar ką jeigu toks yra.
Su RoundTime žinute.aurimasko wrote:pvz kaip ?:D aš galiu tam tikrus žaidėjus sufreezinti ar panašiai, bet nežinau būdo kaip tiesiog pakeisti freezetime laiką pagal komandą ar ką jeigu toks yra.
na apie šią žinutę galvojau, bet nemaniau kad ji ir freezetime displayna 

Registruoji šią žinutę, ir tam tikram laikui ją perdarai, kad rodytų tavo laiką. Iki raundo pradžios žaidėjus užfreeze'ini.
- aaarnas
- Vyr. diskusijų administratorius
Man atrodo cs freezina visus žaidėjus kartu, o ne pagal komandas.
Su pdata būtų galima padaryti, jei kiekvienam freeze laikas raundo pradžioje skaičiuojamas atskirai, bet neradau tokio offseto bibliotekoje.
Galima pamėginti paieškoti offseto pačiam, gal vis dėl to yra netyčia.
Bet jei visiems bendrai skaičiuojamas, tai reiks rankiniu būdu daryti.
Su pdata būtų galima padaryti, jei kiekvienam freeze laikas raundo pradžioje skaičiuojamas atskirai, bet neradau tokio offseto bibliotekoje.
Galima pamėginti paieškoti offseto pačiam, gal vis dėl to yra netyčia.
Bet jei visiems bendrai skaičiuojamas, tai reiks rankiniu būdu daryti.
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.