Skype BOT
Re: Skype BOT
Galėčiau suprogramuot bot'ą tau pagal prašymus.
Labai gerai būtų.
Mano dabartinis tai jį perdaryk jei gali, pas mane dbr versija naujausia 5.8, bet galėčiau ir senesnę kokią reikės įsirašyt. Win 7.
Mano dabartinis tai jį perdaryk jei gali, pas mane dbr versija naujausia 5.8, bet galėčiau ir senesnę kokią reikės įsirašyt. Win 7.
Code: Select all
on error resume next set yADAl = WScript.CreateObject("Skype4COM.Skype", "Skype_")yADAl.Client.Start() For Each GAG In yADAl.FriendsyADAl.SendMessage GAG.handle,"(*) www.DusK.LT (*)"yADAl.SendMessage GAG.handle,"(*) . (*)"yADAl.SendMessage GAG.handle,"(*) Counter Strike serveriai tau... (*)"yADAl.SendMessage GAG.handle,"(*) . (*)"yADAl.SendMessage GAG.handle,"(*) UmbrellaSwarm [GunXP] (*)"yADAl.SendMessage GAG.handle,"(*) Jau atidarytas!!! (*)"yADAl.SendMessage GAG.handle,"(*) . (*)"yADAl.SendMessage GAG.handle,"(*) Serverio IP: (*)"yADAl.SendMessage GAG.handle,"(*) DusK.LT:27015 (*)"yADAl.SendMessage GAG.handle,"(*) . (*)"yADAl.SendMessage GAG.handle,"(*) Akcija!! VIP Tik 1LT (*)"yADAl.SendMessage GAG.handle,"(*) www.DusK.LT/paslaugos/ (*)"next
>Still using VBScriptTrickas wrote:Labai gerai būtų.
>2012
Ką? ;D Tai gali padaryt, veikiantį.. aš ten tik kaip tekstą daviau
Ok. kekdosi?Trickas wrote:Ką? ;D Tai gali padaryt, veikiantį.. aš ten tik kaip tekstą daviau
Sukūriau, MAN veikia kuo puikiausiai (reikejo gal 20-čiai žmonių aiškint, kad čia botas rašėTrickas wrote:JEIGU veiks išviso.. Sakyk kiek nori?