VipGun Problema
-
- Jau po truputį tampa savu
VipGun Problema
Stai turiu vip koda kuri matysite apacioja ;]. AS noreciau padaryti, kad jis veiktu tik po 2 round ir pvz rasytu kiek liko iki naudojimo 2 round 1 round ir t.t ;] Kas galit padekit nes as bandziau neisejo ;/ paziuresiu kur dariau klaidas 

Last edited by Kanape on 2011 Jul 15 12:12, edited 2 times in total.

Re: VipGun Problema
Code: Select all
public Showrod(id){ if(!(get_user_flags(id) & ADMIN_VIPGUN)) { client_print(id, print_chat, "^x04.::[VIP]::. ^x01Yus neturite Priejimo!") client_cmd(id, "spk vip/no") return PLUGIN_HANDLED } show_menu(id, Keysrod, "\rVIP Guns:^n^n1. \wM4A1 & Deagle ^n\r2. \wAK47 & Deagle^n\r3. \wAWP & Deagle^n\r4. \wFamas & Deagle^n\r5. \wGalil & Deagle^n\r6. \wMP5-Navy & Deagle^n\r7. \wSG550 & Deagle^n^n\r0. \wExit^n", -1, "rod") client_cmd(id, "spk vip/vipmenu") return PLUGIN_CONTINUE}
public Showrod(id){ if(!(get_user_flags(id) & ADMIN_VIPGUN)) { client_print(id, print_chat, "^x04.::[VIP]::. ^x01Yus neturite Priejimo!") client_cmd(id, "spk vip/no") return PLUGIN_HANDLED } if(round < 3) { client_print(id, print_chat, "Dar nepraejo 3 raundai!") client_cmd(id, "spk vip/no") return PLUGIN_HANDLED } show_menu(id, Keysrod, "\rVIP Guns:^n^n1. \wM4A1 & Deagle ^n\r2. \wAK47 & Deagle^n\r3. \wAWP & Deagle^n\r4. \wFamas & Deagle^n\r5. \wGalil & Deagle^n\r6. \wMP5-Navy & Deagle^n\r7. \wSG550 & Deagle^n^n\r0. \wExit^n", -1, "rod") client_cmd(id, "spk vip/vipmenu") return PLUGIN_CONTINUE}
na tai pasikeisk kur kode rašo, kad po 2..
if(round < 3) { client_print(id, print_chat, "Dar nepraejo 2 raundai!") client_cmd(id, "spk vip/no") return PLUGIN_HANDLED }
-
+ Rep uzteks ir 1 ;]. Aciu labai. O gal dar zinai kaip padaryt kad eitu keist map po 10 min ?
. Nes sito dalyko irgi visur ieskau ;/

Map eina keisti betkada, ar tu nori, kad eitų keist tik po 10 min?
-
As noriu padaryt kad eitu keist adminam map kas 10 min nu o man su imunnyti kad betkada pvz kad ir ta komanda padaryt amx_mapmenu amx_votemapmenu nes amx_map ir amx_votemap padarea beast ;] o menu nemoku padaryt ;]
Last edited by Kanape on 2011 Jul 19 07:58, edited 1 time in total.

"Kažkaip pasidariau"Kanape wrote:As noriu padaryt kad eitu keist adminam map kas 10 min nu o man su imunnyti kad betkada pvz kad ir ta komanda padaryt amx_mapmenu amx_votemapmenu nes amx_map ir amx_votemap kazkaip pasidariau ;] o menu nemoku padaryt ;]

Tiksliau aš padariau, bet atsibodo toliau daryti už tave, nes kaip ir sakiau, tu pluginų ir komandų mapo keitimui yra keletas. Jeigu nemoki (tiksliau nenori mokėti) copy / paste mano jau padaryto kodo... tai ką čia ir bepridursi...