Sveiki, pasidariau, kad VPS restartuosi kiekviena ryta ir automatiskai pasileistu cs serveris, man pavyko, viskas gerai, bet kaip padaryti, kad pasileistu ventrilo serveris?
/etc/rc.local galas atrodo taip:
cd /usr/hlds && ./hlds_run -binary ./hlds_i686 -game cstrike -debug +log on +maxplayers 26 +map de_dust2_2x2 +ip 77.241.194.7 +port 27015 +sv_lan 0 &&
cd vt && ./ventrilo_srv &
exit 0
Serveris isijungia, o ventrilo ne, gal darau klaidu? Lauksiu atsakymu.
Ventrilo paleidimas po VPS rr
Ventrilo paleidimas po VPS rr
Play hard, or be retard
- aaarnas
- Vyr. diskusijų administratorius
Re: Ventrilo paleidimas po VPS rr
Rašyk pilną cd direktoriją, kaip padaryta su cs serveriu.
cd /usr/vt (nežinau kur pas tave vt folderis)
cd /usr/vt (nežinau kur pas tave vt folderis)
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.
siaip yra root direktorijoje, tai idejau i usr, ir pakeciau uzrasus, vistiek nepaleidzia.
Play hard, or be retard
- aaarnas
Turi būti taip:
Prisijungi prie putty, nukopijuoji komandą (kurią įrašei į rc.local) į konsolę ir programa turi pasileisti. Jei nepasileidžia, tai bus problema ir ją parašys konsolėje. Sakau, arba serveris ne taip pasileidžia, arba su direktorijom nugrybavai.
Prisijungi prie putty, nukopijuoji komandą (kurią įrašei į rc.local) į konsolę ir programa turi pasileisti. Jei nepasileidžia, tai bus problema ir ją parašys konsolėje. Sakau, arba serveris ne taip pasileidžia, arba su direktorijom nugrybavai.
Viskas veikia, klaida buvo ziopla:
Buvau dares taip:
cd /usr/hlds && ./hlds_run -binary ./hlds_i686 -game cstrike -debug +log on +maxplayers 26 +map de_dust2_2x2 +ip 77.241.194.7 +port 27015 +sv_lan 0 &&
exit 0
----------------------
O reikejo taip:
cd /usr/hlds && ./hlds_run -binary ./hlds_i686 -game cstrike -debug +log on +maxplayers 26 +map de_dust2_2x2 +ip 77.241.194.7 +port 27015 +sv_lan 0 &
exit 0
Buvau dares taip:
exit 0
----------------------
O reikejo taip:
cd /usr/hlds && ./hlds_run -binary ./hlds_i686 -game cstrike -debug +log on +maxplayers 26 +map de_dust2_2x2 +ip 77.241.194.7 +port 27015 +sv_lan 0 &
exit 0
Play hard, or be retard
- aaarnas
Žioplas aš. Žiūrėjau tik į apatinę eilutę.