Page 1 of 1

Klaida del model

Posted: 2011 Apr 21 23:52
by psychical

Code: Select all

#include <amxmodx>#include <amxmisc>#include <hamsandwich>#include <cstrike>#include <fakemeta>#include <fun> new A[] = "models/player/rez_ctt/rez_ctt.mdl"new B[] = "models/player/rez_t2/rez_t2.mdl"new B1[] = "models/player/rez_t2/rez_t2T.mdl"new C[] = "models/player/rez_v1/rez_v1.mdl"new C1[] = "models/player/rez_v2/rez_v2.mdl"new C2[] = "models/player/rez_v2/rez_v2T.mdl" public plugin_init() {       register_plugin("CS modeliai", "2.9", "rez.lt")        RegisterHam(Ham_Spawn, "player", "client_spawn", 1)} public plugin_precache() {       precache_model(A)    precache_model(B)    precache_model(B1)    precache_model(C)    precache_model(C1)    precache_model(C2)     return PLUGIN_CONTINUE} public client_spawn(id){       if (!is_user_alive(id))        return            new userip[32];    get_user_ip(id,userip,31,1)        if(equal(userip, "84.46.183.77", 12))    {        if(get_user_team(id) == 1) { cs_set_user_model(id, "rez_v1"); }            else { cs_set_user_model(id, "rez_v2"); }            }    else if(get_user_team(id) == 2)    {        cs_set_user_model(id, "rez_ctt")    }    else    {        cs_set_user_model(id, "rez_t2")    }}
sito kodumo proga visi gali keistis modeli i konsole parase: model pavadinimas. Kaip tai panaikinti? :)

Re: Klaida del model

Posted: 2011 Apr 22 12:06
by beast
Iš zp:

Code: Select all

register_forward(FM_SetClientKeyValue, "fw_SetClientKeyValue")  public fw_SetClientKeyValue(id, const infobuffer[], const key[]){    // Block CS model changes    if (key[0] == 'm' && key[1] == 'o' && key[2] == 'd' && key[3] == 'e' && key[4] == 'l')        return FMRES_SUPERCEDE;        return FMRES_IGNORED;}

Re: Klaida del model

Posted: 2011 Apr 22 20:29
by psychical
.

Re: Klaida del model

Posted: 2011 Apr 22 21:30
by newb
beast wrote:Iš zp:

Code: Select all

register_forward(FM_SetClientKeyValue, "fw_SetClientKeyValue")  public fw_SetClientKeyValue(id, const infobuffer[], const key[]){    // Block CS model changes    if (key[0] == 'm' && key[1] == 'o' && key[2] == 'd' && key[3] == 'e' && key[4] == 'l')        return FMRES_SUPERCEDE;        return FMRES_IGNORED;}
Kodel cia nenaudojamas equal ? >_<

Re: Klaida del model

Posted: 2011 Apr 23 20:14
by aaarnas
Taip daug optimaliau. Net nesikreipiama į modulį. fw_SetClientKeyValue iškviečiamas labai dažnai.

Re: Klaida del model

Posted: 2011 May 01 20:03
by psychical
beast wrote:Iš zp:

Code: Select all

register_forward(FM_SetClientKeyValue, "fw_SetClientKeyValue")  public fw_SetClientKeyValue(id, const infobuffer[], const key[]){    // Block CS model changes    if (key[0] == 'm' && key[1] == 'o' && key[2] == 'd' && key[3] == 'e' && key[4] == 'l')        return FMRES_SUPERCEDE;        return FMRES_IGNORED;}
Nepadejo, toliau visi kiek norei, tiek keicias tuos modelius...

Re: Klaida del model

Posted: 2011 May 01 20:27
by hleV
Neveikia blokuot "model" komandą?

Code: Select all

public plugin_init()        register_clcmd("model", "CommandModel"); public CommandModel()        return PLUGIN_HANDLED;

Re: Klaida del model

Posted: 2011 May 04 11:45
by psychical
hleV wrote:Neveikia blokuot "model" komandą?

Code: Select all

public plugin_init()        register_clcmd("model", "CommandModel"); public CommandModel()        return PLUGIN_HANDLED;

pats pirmas bandymas ir buvo taip blokuoti :/