Prestige.
Forum rules
Šiame forume galite siūlyti idėjas ar prašyti jums reikalingų pluginų. Jei kas nors pradės jį kurti, tai pasirašys Jūsų sukurtoje temoje. Niekada nepykite, jei niekas neatsako į Jūsų prašymą. Gal tai tiesiog per sudėtinga, arba reikalauja per daug darbo.
Šiame forume galite siūlyti idėjas ar prašyti jums reikalingų pluginų. Jei kas nors pradės jį kurti, tai pasirašys Jūsų sukurtoje temoje. Niekada nepykite, jei niekas neatsako į Jūsų prašymą. Gal tai tiesiog per sudėtinga, arba reikalauja per daug darbo.
Prestige.
Sveiki,taigi turiu toki klausyma kokia kaina yra prestige sistemos(ir kieno cia darbas),o gal ji paplatinta yra? Dekui uz pagalba.
Re: Prestige.
Jei kalbi apie Gun XP Mod tai paplatintos man rodos nėra, bet labai paprasta pasidaryti.
Taip kalbu butent apie gunxp,klausimo kaip pasidaryti kolkas neuzdosiu,ir dar prie sios prestige sistemos eina sis web ? http://www.eplayer.eu/swarm/
- aaarnas
- Vyr. diskusijų administratorius
Viskas labai paprasta.
Kadaise sukūriau ctf serverį ir galvodamas kaip išspręsti lygių pasiekimo problemą, padariau prestižą. Tai dabar jau dalyje projektų tas padaryta.
Paplatinta nėra. Ten nėra labai sunku pasidaryti, bet minimaliai mokėti reikia.
Kadaise sukūriau ctf serverį ir galvodamas kaip išspręsti lygių pasiekimo problemą, padariau prestižą. Tai dabar jau dalyje projektų tas padaryta.
Paplatinta nėra. Ten nėra labai sunku pasidaryti, bet minimaliai mokėti reikia.
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.
Jaigu nera taip sunku sukurti tokia sistema,gal kas turi laisvo laiko ja padaryti ir numesti i pm :x ?
Kaina virš 100lt (ladies.lt) gaunasi visos sistemos šitos, čia kur eplayer tai pati seniausia versija, bet šeip iš ladies.lt swarmo viskas prasidėjo ten su tais prestižais per meniu perki galias ir pnš.. Paplatinta nėra tikrai keliuose servuose tik yra tokia, tuo tarpu ir pas mane beveik tokia pat kaip ladies, tik mano perdaryta, tai gal ne tokia optimali, bet jos tikrai neplatinčiau nes savo serveriui ruošiu.FETANET wrote:Jaigu nera taip sunku sukurti tokia sistema,gal kas turi laisvo laiko ja padaryti ir numesti i pm :x ?
- psychical
- Viršininkas
Viskas prasidėjo nuo Arno, nuo jo nusikopijavau aš... Tada nuo manęs ladies.lt ir toliau prasidėjo plitimas, tačiau for free niekas nedalina...Trickas wrote:Kaina virš 100lt (ladies.lt) gaunasi visos sistemos šitos, čia kur eplayer tai pati seniausia versija, bet šeip iš ladies.lt swarmo viskas prasidėjo ten su tais prestižais per meniu perki galias ir pnš.. Paplatinta nėra tikrai keliuose servuose tik yra tokia, tuo tarpu ir pas mane beveik tokia pat kaip ladies, tik mano perdaryta, tai gal ne tokia optimali, bet jos tikrai neplatinčiau nes savo serveriui ruošiu.FETANET wrote:Jaigu nera taip sunku sukurti tokia sistema,gal kas turi laisvo laiko ja padaryti ir numesti i pm :x ?
100LT?jeigu internete yra,tik be prestige?krc.
- aaarnas
- Vyr. diskusijų administratorius
Aš ir už 99Lt galiu padaryti. Ataikit kas norit =D
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.
- psychical
- Viršininkas
Blet kad kainas jūs užsikėlę, pas mane modas, xp shop'as ir prestige shop'as tiek nekainuoja :|