Sveiki. Gal galetumet padet padaryt viena plugina. Gal jis jau egzistoja tai link numest nes neradau
Taigi tai butu menu PVZ
parasai per y menu
ismeta sarasa
1. Live game
2. Restart
3. Knife round
ir taip toliau tai turetu buti cm/gth serveriui menu kad nereiketu consolei rasynet ar spaudinet tos h raides
Menu pluginas
- valerka221
- O taip. Jis jau surinko 50 žinučių!
Re: Menu pluginas
Duok tą cm pluginą, arba susakyk consolės komandas kokias reikia į tą meniu įdėt.
- valerka221
Cm serveris valdomas per rcon komanda ir neturi amxmodx bet as ikelsiu amxmodx kad veiktu sis pluginas jai kas norz man pades. Beto man tik reik pradzios plugino. kaip ir sakiau parasius menu ismestu menu o komandos pvz rcon gg rcon live
1. Live tai butu rcon live komanda ir taip toliau nezinau kaip paaishkink karoce bet tikios supras kas nors
2. Knife round (rcon knife)
3. Apsilimas (rcon warmup)
Yra neblogas dar admin pack jau su amxmodx bet ten kitokios komandos jos suveik parasiu per y pvz !live !gg !warmup !knife gal toki butu lengviau padaryt
1. Live tai butu rcon live komanda ir taip toliau nezinau kaip paaishkink karoce bet tikios supras kas nors
2. Knife round (rcon knife)
3. Apsilimas (rcon warmup)
Yra neblogas dar admin pack jau su amxmodx bet ten kitokios komandos jos suveik parasiu per y pvz !live !gg !warmup !knife gal toki butu lengviau padaryt
Labas, neturėjau galimybės prie interneto, nes buvau išvykęs, dar reikia tau to meniu ar pnš. ?
- valerka221
http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=124828 šitą tiesiog naudok, viskas padaryta komandom jau.