Sveiki, reiktu patobulinto map keitimo plugino, mano ideja tokia:
Butu pagrindinis mapas X, o salutiniai butu surasyti tarkim Y, U ar betkoks. zaidziant X kas tam tikra laika ismestu:
Next map (random, pvz Y)
Extend (X)
Jeigu pasirenka next map, X pakeiciamas i ta salutini mapa ir tas salutinis mapas buna tam tikra nustatyta laika, pvz 15min. tada automatiskai be jokiu vote po 15min pasibaigus roundui permeta i X atgal. ir vel kas 1h ismeta lentele su pasirinkimais. Vote, jeigu galima, geriau su procentais.
Tuos X, Y, bei laiko intervalus butu galima reguliuoti per cvar.
Naujas map keitimo pluginas
Forum rules
Šiame forume galite siūlyti idėjas ar prašyti jums reikalingų pluginų. Jei kas nors pradės jį kurti, tai pasirašys Jūsų sukurtoje temoje. Niekada nepykite, jei niekas neatsako į Jūsų prašymą. Gal tai tiesiog per sudėtinga, arba reikalauja per daug darbo.
Šiame forume galite siūlyti idėjas ar prašyti jums reikalingų pluginų. Jei kas nors pradės jį kurti, tai pasirašys Jūsų sukurtoje temoje. Niekada nepykite, jei niekas neatsako į Jūsų prašymą. Gal tai tiesiog per sudėtinga, arba reikalauja per daug darbo.
Re: Naujas map keitimo pluginas
Niekas tau nedarys tokios nesąmonės, tuo labiau už dyką. Nelogiška pieva.Koti wrote:Sveiki, reiktu patobulinto map keitimo plugino, mano ideja tokia:
Butu pagrindinis mapas X, o salutiniai butu surasyti tarkim Y, U ar betkoks. zaidziant X kas tam tikra laika ismestu:
Next map (random, pvz Y)
Extend (X)
Jeigu pasirenka next map, X pakeiciamas i ta salutini mapa ir tas salutinis mapas buna tam tikra nustatyta laika, pvz 15min. tada automatiskai be jokiu vote po 15min pasibaigus roundui permeta i X atgal. ir vel kas 1h ismeta lentele su pasirinkimais. Vote, jeigu galima, geriau su procentais.
Tuos X, Y, bei laiko intervalus butu galima reguliuoti per cvar.
Vsikas logiška ir suprantama. Gal kas ir padarys, o gal ir aš pabandysiu, bet tik tada kai turėsiu laiko laisvesnio ir noro (+ jei nebus niekas padaręs).Spag wrote: Niekas tau nedarys tokios nesąmonės, tuo labiau už dyką. Nelogiška pieva.

Padarys - super, nepadarys - na ka padarysi.. o del nelogiskumo, tai kame tu cia nesamone matai, Spag?