Nejungia į jokius serverius per jokį game
Nejungia į jokius serverius per jokį game
Tai va nesenai pradėjo darytis dar viena kažkokia nesąmonė, kad žaidžiu tarkim cs ir iš niekur nieko į kitus servus nebeįleidžia ir per favorite rodo, kad visi off, nors tarkim tuo metu esu kažkokiam serve, jeigu padarau retry jau ir į tą nebeįleidžia. Ir susitvarko po kokių 10-15min. .. Kas gali per nesąmonė būt?
Re: Nejungia į jokius serverius per jokį game
Steamas esi?
Taip, bet ir per non steam tas pats.
- xDede
- Jau po truputį tampa savu
Tai ir taip aisku kad internetas kaltas 

Nemanau, kad internetas, man seniau irgi taip buvo, bet nieko netvarkiau ir susitvarke
.

Padėjau? +rep
Nezinau kaip kitiem, bet man padedavo per steam nueit i properties>local files>defragment cache files. Defragina ir praeina.
Properties per patį steam ar paspaudus ant steam antrą pelės?
persirasyk windowsus o nekurk durnus post'us kaip ir man rasiai i steam nieko nerandi, yra viskas googlei, o jei nemoki persirasyti windowsu tuo paciu ir pasinaudoti informacija kaip pats minejai teks 40lt susimoketi kazkam...
Ieini i steam, tada spaudi virsuj games>view games library ir tada ant counter-strike desne pele ir properties
Nuo to laiko, kai pasikeičiau internetą į Zebra, man irgi taip yra. O bandei atsidaryti Steam portus: https://support.steampowered.com/kb_art ... -GLVN-8711 ?
Jeigu kažkas atsitinka, tai iškarto perrašinėt os? Gera logika...Tetusis wrote:persirasyk windowsus o nekurk durnus post'us kaip ir man rasiai i steam nieko nerandi, yra viskas googlei, o jei nemoki persirasyti windowsu tuo paciu ir pasinaudoti informacija kaip pats minejai teks 40lt susimoketi kazkam...