su sventem :)
- laimiukas3
- Moderatorius
Re: su sventem :)
ĮrodykTetusis wrote:Dievo nera

p.s su šventėm.

irodyk, kad jis yraV1LKAS wrote:ĮrodykTetusis wrote:Dievo nera
p.s su šventėm.

Aš nepasisakiau savo nuomonės yra jis ar ne, bet tu teigei kad nėra, tai įdomu kodėl taip manai?Tetusis wrote:irodyk, kad jis yraV1LKAS wrote:ĮrodykTetusis wrote:Dievo nera
p.s su šventėm.

Kodėl pragaras yra, jei Dievas yra geranoriškas? Jis nori mus išbandyti? Jis nėra geranoriškas.V1LKAS wrote:Aš nepasisakiau savo nuomonės yra jis ar ne, bet tu teigei kad nėra, tai įdomu kodėl taip manai?
Jis negali sugriauti pragaro ir užbaigti visų blogybių pausaulyje? Jis nevisagalis.
Tiesa sakant čia yra tikėjimo gal ir tokia spraga, kuri neigia Dievo pagrindines savybes. Bet aš aišku ne prieš tikėjimą.
Dabar čia Dievo tema.
Amen.TETYYS wrote:Kodėl pragaras yra, jei Dievas yra geranoriškas? Jis nori mus išbandyti? Jis nėra geranoriškas.V1LKAS wrote:Aš nepasisakiau savo nuomonės yra jis ar ne, bet tu teigei kad nėra, tai įdomu kodėl taip manai?
Jis negali sugriauti pragaro ir užbaigti visų blogybių pausaulyje? Jis nevisagalis.
Tiesa sakant čia yra tikėjimo gal ir tokia spraga, kuri neigia Dievo pagrindines savybes. Bet aš aišku ne prieš tikėjimą.
Dabar čia Dievo tema.