Sveiki taigi man reikėtu, kad perdarytumėt "Anti Reconnect" pluginą.
Man reikėtu, kad žaidėjui net neprisijungus į serverį jis gautu kick, nes dabar pirma žmogus prisijungia, o tik po to gauna kicką. ~ po 5sec tai įvyksta.
Ir kad po to kai jis gauną kicką rašytu prie teksto kiek liko iki galimybės connect (laiką) ne tą 20sec kuris yra padarytas, o konkrečiai kiek iki connect galimybės kad negautum kick'o.
"Reconnect, galėsite jungtis po "Laikas" "
Perdaryti pluginą.
Forum rules
Šiame forume galite siūlyti idėjas ar prašyti jums reikalingų pluginų. Jei kas nors pradės jį kurti, tai pasirašys Jūsų sukurtoje temoje. Niekada nepykite, jei niekas neatsako į Jūsų prašymą. Gal tai tiesiog per sudėtinga, arba reikalauja per daug darbo.
Šiame forume galite siūlyti idėjas ar prašyti jums reikalingų pluginų. Jei kas nors pradės jį kurti, tai pasirašys Jūsų sukurtoje temoje. Niekada nepykite, jei niekas neatsako į Jūsų prašymą. Gal tai tiesiog per sudėtinga, arba reikalauja per daug darbo.
Perdaryti pluginą.
- Attachments
-
no_retry.sma
- (3.88 KiB) Downloaded 705 times
Re: Perdaryti pluginą.
Froza wrote:Sveiki taigi man reikėtu, kad perdarytumėt "Anti Reconnect" pluginą.
Man reikėtu, kad žaidėjui net neprisijungus į serverį jis gautu kick, nes dabar pirma žmogus prisijungia, o tik po to gauna kicką. ~ po 5sec tai įvyksta.
Ir kad po to kai jis gauną kicką rašytu prie teksto kiek liko iki galimybės connect (laiką) ne tą 20sec kuris yra padarytas, o konkrečiai kiek iki connect galimybės kad negautum kick'o.
"Reconnect, galėsite jungtis po "Laikas" "
man tai visas sitas pluginas nerislus, bet neturiu laiko sukurti alternatyvesni ir efektyvesni, tau reikes pakeisti is:
Code: Select all
if (get_cvar_num("amx_retrykick")) { new uID[1] uID[0] = get_user_userid(id) // delayed kick set_task(7.0,"kick",77,uID,1) }
Code: Select all
if (get_cvar_num("amx_retrykick")) { new uID[1] uID[0] = get_user_userid(id) // delayed kick set_task(0.5,"kick",77,uID,1) }
Re: Perdaryti pluginą.
Ačiū, nelabai ten giliau pasižiūrėjau, būčiau ir pats radęs...
Jeigu ten dar padarytumėt ir kad rašytu tą laiką po kick'o būtu visai gerai. Jeigu kam rūpi iš kur šitą pluginą radau tai va link, nes prieš tai kūriau temą dėl tokio plugin. 
https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=139759

https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=139759