Page 1 of 1
AutoBhop bug'as
Posted: 2012 Nov 09 17:27
by Pukuotukas951
Turiu AutoBhop pluginą, kai padarai cvar kad bhop būtų no speed limit, tuomet kai paspaudi E raidę buttons, sustoji vietoj ir neina pajudėt. Čia tam plugine žiūrėjau tuos buttons bet nesuprantu kas ką daro kad taip atsitinka, kaip padaryti, kad nestabdytų taves? Nes pvz, kai cvar 0, bhopini su speed limtu bet nebugina E.
Re: AutoBhop bug'as
Posted: 2012 Nov 09 17:33
by psychical
Code: Select all
public CmdStart(id, uc_handle, seed){ if( g_bAlive[id] && get_pcvar_num(g_pcvarBhopStyle) && get_uc(uc_handle, UC_Buttons) & IN_USE && pev(id, pev_flags) & FL_ONGROUND ) { static Float:fVelocity[3] pev(id, pev_velocity, fVelocity) fVelocity[0] *= 0.3 fVelocity[1] *= 0.3 fVelocity[2] *= 0.3 set_pev(id, pev_velocity, fVelocity) }}
Čia problema. O kaip ją išspręsti, sugalvok pats.
Re: AutoBhop bug'as
Posted: 2012 Nov 09 18:02
by Pukuotukas951
Ne, ne čia bėda man rodos o Player_Jump(id) , kaip manot? nes kai cvar 0 , button neveikia, kai ( cvar > 0 )= stabdo
Re: AutoBhop bug'as
Posted: 2012 Nov 09 18:41
by psychical
Aiškiai pasakiau, kur klaida, nes pačiam ta "klaida" buvo, o tu man dabar teigi, jog ne čia? Pirma pabandyk pažiūrėti, o tada rašyk atsakymą, jog klaida ne čia...
Re: AutoBhop bug'as
Posted: 2012 Nov 09 18:56
by Pukuotukas951
Tai tipo gal:
Code: Select all
public CmdStart(id, uc_handle, seed){ if( g_bAlive[id] && get_pcvar_num(g_pcvarBhopStyle) && get_uc(uc_handle, UC_Buttons) & IN_USE && pev(id, pev_flags) & FL_ONGROUND ) { static Float:fVelocity[3] pev(id, pev_velocity, fVelocity) fVelocity[0] *= 0.3 fVelocity[1] *= 0.3 fVelocity[2] *= 0.3 }}
Re: AutoBhop bug'as
Posted: 2012 Nov 09 19:36
by Tetusis
&& get_uc(uc_handle, UC_Buttons) & IN_USE
Code: Select all
public CmdStart(id, uc_handle, seed) { if( g_bAlive[id] && get_pcvar_num(g_pcvarBhopStyle) && pev(id, pev_flags) & FL_ONGROUND ) { static Float:fVelocity[3] pev(id, pev_velocity, fVelocity) fVelocity[0] *= 0.3 fVelocity[1] *= 0.3 fVelocity[2] *= 0.3 set_pev(id, pev_velocity, fVelocity) } }
Re: AutoBhop bug'as
Posted: 2012 Nov 09 19:42
by Pukuotukas951
Tetusis wrote:&& get_uc(uc_handle, UC_Buttons) & IN_USE
Code: Select all
public CmdStart(id, uc_handle, seed) { if( g_bAlive[id] && get_pcvar_num(g_pcvarBhopStyle) && pev(id, pev_flags) & FL_ONGROUND ) { static Float:fVelocity[3] pev(id, pev_velocity, fVelocity) fVelocity[0] *= 0.3 fVelocity[1] *= 0.3 fVelocity[2] *= 0.3 set_pev(id, pev_velocity, fVelocity) } }
ne, kažkas kito, dabar išvis pajudėti neina.
Dabar testinau kaip ir viskas tvarkoj, Tautvydai pažiūrėk:
Code: Select all
public CmdStart(id, seed) { if( g_bAlive[id] && get_pcvar_num(g_pcvarBhopStyle) && pev(id, pev_flags) & FL_ONGROUND ) { static Float:fVelocity[3] pev(id, pev_velocity, fVelocity) fVelocity[0] *= 0.3 fVelocity[1] *= 0.3 fVelocity[2] *= 0.3 } }
Re: AutoBhop bug'as
Posted: 2012 Nov 09 20:25
by psychical
Code: Select all
register_forward(FM_CmdStart, "CmdStart")
Aš parašiau funkciją, kurioje yra problema... O tai, nereiškia, jog ją reikia redaguoti... Ją reikia panaikinti...
Re: AutoBhop bug'as
Posted: 2012 Nov 09 20:31
by InvIs
Nėra logikos, tai išvis nelyskit į scriptingą

Kam ten ta funkcija išvis įdėta?
Kai paspaudi E raidę ir jeigu cvaras == 1 ir jei esi ant žemės, tada žaidėją sustingdo? WHY?