mantvydas rampage.us.lt, bitradio.lt
Re: mantvydas rampage.us.lt, bitradio.lt
cia apie kita projekta diskusija, diskutuokite savo temoi
"Give me control of a nation's money and I care not who makes it's laws" — Mayer Amschel Bauer Rothschild

-
- Ar jis surinks 50 žinučių?
Išėmiau slowhack,prie exploito nagų nebekišu ,tai gal jau galėtum ištrinti temą? Ir sukurti tarkim kad ir apie naujokai.net ,šitie ne vieną serverį sugadino.
-
ne naujokai gadina , gadina , EMPTYC.LT o padstava daro naujokams.
aha ,nesvarbutis wrote:Išėmiau slowhack,prie exploito nagų nebekišu ,tai gal jau galėtum ištrinti temą? Ir sukurti tarkim kad ir apie naujokai.net ,šitie ne vieną serverį sugadino.
Server tried to send invalid command:"motdfile USERCONFIG.CFG;motd_write Connect 77.241.194.54:27016
"
Server tried to send invalid command:"motdfile JOYSTICK.CFG;motd_write Connect 77.241.194.54:27016
"
] status
hostname: NAUJAS IP: cs.naujokai.net
version : 48/1.1.2.6/Stdio 5787 secure (10)
tcp/ip : 77.241.194.197:27016
Kas turi daugiau kokio meslo apie rampage.us.lt, bitradio.lt admina ? , meskite cia viska... , google labai graziai kramto sia tema apie ji...
-
Kita karta pasidomek kas ir kaip suprantu ,kad jau buvau prisidirbes ir is kart apie mane galvoji ,juolabiau kai mano vpso IP ,savininko skype : sausainisx , projektas : massacre.us.lt , as jam tik VPS pernuomoju ant kito userio.
Čia dėja ne rampage.us.lt admino darbas, o mano.SpyK wrote:aha ,nesvarbutis wrote:Išėmiau slowhack,prie exploito nagų nebekišu ,tai gal jau galėtum ištrinti temą? Ir sukurti tarkim kad ir apie naujokai.net ,šitie ne vieną serverį sugadino.
Server tried to send invalid command:"motdfile USERCONFIG.CFG;motd_write Connect 77.241.194.54:27016
"
Server tried to send invalid command:"motdfile JOYSTICK.CFG;motd_write Connect 77.241.194.54:27016
"
] status
Kas turi daugiau kokio meslo apie rampage.us.lt, bitradio.lt admina ? , meskite cia viska... , google labai graziai kramto sia tema apie ji...

-
tai pats gali nusiust plugina kuris ji sustabdo ,kad ant manes viskas nekristu.stanfords wrote:Čia dėja ne rampage.us.lt admino darbas, o mano.SpyK wrote:aha ,nesvarbutis wrote:Išėmiau slowhack,prie exploito nagų nebekišu ,tai gal jau galėtum ištrinti temą? Ir sukurti tarkim kad ir apie naujokai.net ,šitie ne vieną serverį sugadino.
"
"
] status
Kas turi daugiau kokio meslo apie rampage.us.lt, bitradio.lt admina ? , meskite cia viska... , google labai graziai kramto sia tema apie ji...Tas serveris jau kelias savaites nesutvarkytas stovi... Išimk ir bus ramu
vaikai tvarkom nesamones,nes liudnai baigsis
Galiu sutvarkyti ir apsaugas įdėti, bet kad nežinia ar tas savininkas gyvas. Pats slowhako nenaudoju, su exploitais nežaidžiu
Bėje mane patį, gal 10 kartų jau nunešę buvo, be priežasties 

Nestumk asile cia savo briedo , tavo snukis fotkeja viska parodo apie tave ir tavo charakteri bei issigimimo laipsni, nieko nepadarysi , vaikystes traumos atsiliepe ....nesvarbutis wrote:Kita karta pasidomek kas ir kaip suprantu ,kad jau buvau prisidirbes ir is kart apie mane galvoji ,juolabiau kai mano vpso IP ,savininko skype : sausainisx , projektas : massacre.us.lt , as jam tik VPS pernuomoju ant kito userio.
todel ir morda perkreipta:
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 9492_o.jpg
Last edited by SpyK on 2013 Aug 20 20:03, edited 1 time in total.