GamesNET serveriu tinklas ! + Publikas su EAC Apsauga!+Web
Forum rules
Reikalaujami kriterijai:
1. Išsamus aprašymas apie Jūsų projektą.
2. Informacija turi būti pateikta gražiai, tvarkingai sudėliojant viską į vietas.
3. Kurdami pristatymą Jūs turite sudominti skaitytoją, kad jis apsilankytų Jūsų projekte. To pasiekti galima kuo išsamiau aprašant Jūsų projekto privalumus ir priežastis kodėl žmogus turi čia apsilankyti.
Reikalaujami kriterijai:
1. Išsamus aprašymas apie Jūsų projektą.
2. Informacija turi būti pateikta gražiai, tvarkingai sudėliojant viską į vietas.
3. Kurdami pristatymą Jūs turite sudominti skaitytoją, kad jis apsilankytų Jūsų projekte. To pasiekti galima kuo išsamiau aprašant Jūsų projekto privalumus ir priežastis kodėl žmogus turi čia apsilankyti.
Re: GamesNET serveriu tinklas - Galingiausi cs 1.6 Serveriai
Na sveiki vaikai ;-) As esu sio servo o tiksliau duomenu centro savininkas kuri pagal kazkokuri cia vaikuti apgavo padaugindami branduoliu skaiciu, na galiu pasakyt taip vaikai jei neismanot kam komentuojate kas cia per kvaila diskusija jei nesugebat skirt vps duo ds ?
Tu čia į ką kreipiesi? Nes ar VPS ar VDS, procesoriaus dažnis nesidaugina iš branduolių skaičiaus.
Tokį užrašą tai aš suprantu: „6x2x2.53 GHz“, kuris yra duomenų centre. Jis reiškia 6 branduolius (ir dar 6 „virtualius“), kurių kiekvienas veikia 2.53 GHz dažniu. Čia kalbam konkrečiai apie vaikus, kurie tiki tais VPS, kurie pateikia sudaugintą dažnį (pvz. Static.lt).
Tokį užrašą tai aš suprantu: „6x2x2.53 GHz“, kuris yra duomenų centre. Jis reiškia 6 branduolius (ir dar 6 „virtualius“), kurių kiekvienas veikia 2.53 GHz dažniu. Čia kalbam konkrečiai apie vaikus, kurie tiki tais VPS, kurie pateikia sudaugintą dažnį (pvz. Static.lt).
Last edited by hleV on 2012 Jul 25 15:19, edited 2 times in total.
Cia man rodos jie specelistai , viska zinantys ir viska ismanantys, o jei pasakai kad nenusimanai tai ir gerkle perkastu turbutesometric wrote:Na sveiki vaikai ;-) As esu sio servo o tiksliau duomenu centro savininkas kuri pagal kazkokuri cia vaikuti apgavo padaugindami branduoliu skaiciu, na galiu pasakyt taip vaikai jei neismanot kam komentuojate kas cia per kvaila diskusija jei nesugebat skirt vps duo ds ?

Pagalvok dar 10 min.Swat wrote: Ka tuo nori pasakyt kad pas mus VPS ?
Ko čia atėjai visus pradėjai vaikais vadint? Kas sakė, kad mes nieko neišmanom? Manau, kad swatas tave čia pakvietė, nes neturėjo ką pasakyt.esometric wrote:Na sveiki vaikai ;-) As esu sio servo o
tiksliau duomenu centro savininkas
kuri pagal kazkokuri cia vaikuti
apgavo padaugindami branduoliu
skaiciu, na galiu pasakyt taip vaikai jei
neismanot kam komentuojate kas cia per kvaila diskusija jei nesugebat skirt
vps duo ds ?
Negalim taip palikt paskutinio posto visiškai nelogiško. Kai neturi ką pasakyt, tai giriesi pinigais?Swat wrote: Cia man rodos jie specelistai , viska zinantys ir viska ismanantys, o jei pasakai kad nenusimanai tai ir gerkle perkastu turbutJiems kaip ir sakiau iki musu serverio kaip peskom iki menulio . gal pavydi cia dauguma ar dar kazkas
Last edited by TETYYS on 2012 Jul 25 15:20, edited 1 time in total.
o Ko tu cia atejai , eik dirbt arba atostogauk jei dar mokslus kremti, su tavim niekas nesneka . Neveltui tau cia forume ir perspejimu prideliota ir tt .. matosi kad smegeneles tavo tirshtos .TETYYS wrote:Pagalvok dar 10 min.Swat wrote: Ka tuo nori pasakyt kad pas mus VPS ?Ko čia atėjai visus pradėjai vaikais vadint? Kas sakė, kad mes nieko neišmanom? Manau, kad swatas tave čia pakvietė, nes neturėjo ką pasakyt.esometric wrote:Na sveiki vaikai ;-) As esu sio servo o
tiksliau duomenu centro savininkas
kuri pagal kazkokuri cia vaikuti
apgavo padaugindami branduoliu
skaiciu, na galiu pasakyt taip vaikai jei
neismanot kam komentuojate kas cia per kvaila diskusija jei nesugebat skirt
vps duo ds ?
Kaip matai prišnekėjom 4 puslapius (oi 5) + dar turiu 200 postų. Ir vėl neturi ką pasakyt arba nedamataiSwat wrote: o Ko tu cia atejai , eik dirbt arba atostogauk jei dar mokslus kremti, su tavim niekas nesneka .

Last edited by TETYYS on 2012 Jul 25 15:25, edited 1 time in total.
Is kur tu cia VDS istraukei ? cia puse komentuoja bet neskire kas yra dedikuotas serveris kas yra virtualus dedikuotas serveris.hleV wrote:Tu čia į ką kreipiesi? Nes ar VPS ar VDS, procesoriaus dažnis nesidaugina iš branduolių skaičiaus.
10syk parasysiu . Tau nera ka sakyti. eik is cia .TETYYS wrote:Kaip matai prišnekėjom 4 puslapius (oi 5) + dar turiu 200 postų. Ir vėl neturi ką pasakyt arba nedamataiSwat wrote: o Ko tu cia atejai , eik dirbt arba atostogauk jei dar mokslus kremti, su tavim niekas nesneka .
-- 2012 Lie 25 16:29 --
O beje , Reikia juk dziaugtis kad mes dar sirdyse vaikai !!

Katik pagooglinau: VPS = DS.esometric wrote: Is kur tu cia VDS istraukei ? cia puse komentuoja bet neskire kas yra dedikuotas serveris kas yra virtualus dedikuotas serveris.
-- 2012 Lie 25 15:32 --
Pats ir eik. Tu man ne tėvas, kad aiškintum ir nebandyk pakelt nuotaikos smailais, jei taip ir toliau tai modai rakinkit temą, nes bus čia tikra mėsmalė.Swat wrote: 10syk parasysiu . Tau nera ka sakyti. eik is cia .
:DD Tai dar linka numesk googlintojau VPS=DS :DDD Jau geriau rimtai nekomentuok pirmais bent mokykla baik.