Pala niekas neirode, kad jis su cs-server.lt susiejas? beje cs-servers.lt buvo nulauztas apie 2010 ir visi failai paviesinti, man idomu kaip iki siol cs-servers.lt savininkas nesikreipe i teisesauga del ivykio tuolabiau kai siuo metu egzsituoja nelegali projekto kopija.alfre wrote:patikek uz tave daugiau ka veikiu ir naudingiau,o siaip tai norejau dump'o,nes tu mano serveriuose buvai ikises koki sh whatever.o ka pats veiki?pawn koduoji?wowInvIs2 wrote:Niekas nieko nekėlė. Kaip ir sakiau, tai buvo HLGuard, tik cvarus pertvarkiau.
Alfre - kas tu išviso toks, kad čia reikštumeis? Nieko daugiau neveiki, tik lauki, kol paplatins slaptažodžius projektų, o tu dūchelis, failus nusiimsi. Slysk iš čia ir nesirodyk. Aš niekur neatsiprašinėju, tiesiog nepalieku problemos neišspręstos. Reikia skirti šituos dalykus. Jei pamačiau, kad kažkas negerai su projektu, tai prisistačiau ir išsiaiškinau, o, jei toliau kyla pretenzijų, sakyk, kas negerai. Laukiu.kada pradesi c++ dirbt su headeriais,galesim pakalbet ka kazkas daro,o dabar nera ka kalbet.bent jau amxx moduli linux'e sugebek sukompiliuot
o apie ta cs-server.lt vapsie patyliu,nupyzdino visa weba nuo cs-servers.lt,vien uz tai jau turetum cia banned but..
P.s jei turi kazka pries ji t.y, kad jis, Invis, ikele su exploitu koki faila(us) i tavo serverius noreciau pamatyti irodymus, kitu atveju tik uzsiimi smeiztu.