InvIs wrote:Prie ko čia mano private work? Tu bent žinai kiek aš jų atlieku? Vienetus. Turiu omeny vienetus, žmonėms, kuriuos aš gerbiu. Nedarau bet kam ir tuo labiau bet kaip.
Aš kalbu apie tave, kad tu visur savo erezijas skleidi, visažinį vaidini ir kitų nuomonė tau juokinga.
O prie ko čia savęs išaukštinimas? Kur čia aš save aukštinau?
Prie ko čia mano private work? Tu bent žinai kiek aš jų atlieku? Vienetus. Turiu omeny vienetus, žmonėms, kuriuos aš gerbiu. Nedarau bet kam ir tuo labiau bet kaip. - nu, kad teko perdaryti
Aš kalbu apie tave, kad tu visur savo erezijas skleidi, visažinį vaidini ir kitų nuomonė tau juokinga. - Erezijas - slowhack prevencija ir viesinimas? o cia netavo reikalas, savo mazam pasaulely sedi uzsidares ir sedek, jei nieko nedarai - logiskai net neturi teises kazkokiu man pretenziju reksti ir aplamai kistis. Visazini? beveik visur mano nuomone ar atsakymai yra pagrysti - nors aisku klystame visi, bet tai tik vienetai. Man nuomone tikrai nera visada juokinga, bet kai pradeda akis draskyt - vietoje nesedziu - toks jau as
O prie ko čia savęs išaukštinimas? Kur čia aš save aukštinau? - sios temos #138 post'as
uzteks