Dproto
Re: Dproto
tyngiu ziuret tuos source,kartais ne pagal ip'a?
- rotosas
- Gana aktyvus vartotojas
Tai kad ne. Žiūrėjau kažkadą 48 protokolo non-steam cliento aprašymą, tai parašyta "SteamID generuojamas pagal jūsų kompo geležį.".

Jei padėjau, nepagailėk ir nepatingėk paspaust +KARMA.

Nope, jau bandęs.InvIs wrote:Blecha, kas kartą rašykis CS, kas kartą bus kitoks STEAM ID....
ant hwid generuojamas, kvailiukInvIs wrote:Blecha, kas kartą rašykis CS, kas kartą bus kitoks STEAM ID....
-- 2013 Rgp 27 15:43 --
TETYYS wrote:Nope, jau bandęs.InvIs wrote:Blecha, kas kartą rašykis CS, kas kartą bus kitoks STEAM ID....
ikeliau hwid changer'i
http://rghost.net/48405010
"Give me control of a nation's money and I care not who makes it's laws" — Mayer Amschel Bauer Rothschild

-
Kvailiais visus vadini, kai pats ne ką geresnis esi. Nusileisk biški, įsijautei kelintą dieną jau...
ISVYKES
visi klystamInvIs wrote:Kvailiais visus vadini, kai pats ne ką geresnis esi. Nusileisk biški, įsijautei kelintą dieną jau...

"Give me control of a nation's money and I care not who makes it's laws" — Mayer Amschel Bauer Rothschild

-
Man tai nerūpi, aš galiu ir kvailio vietoj pabūti, jei nusišneku, bet kai man kartoja kažkoks tipelis, kuris tik šneka ir tik moka vaidinti protingą, tai ką žinau
Žodžiu, daugiau kalbų negu darbų pas tave.

ISVYKES
Teko matyti tavo darbus, tuo paciu viena bug'ova private work perdaryti - sprendziu is to. Zmones keiciasi - nesedi vietoje. Ir nesijausk geresnis, kad dauguma tavo darbu yra viesai prieinami, svarbu yra ne kiekis, o kokybe ;), tuo paciu as saves neiskeliu kazkaip arogantiskai virs kitu, blogas poziuris i kritika, nevisi tam subrende.InvIs wrote:Man tai nerūpi, aš galiu ir kvailio vietoj pabūti, jei nusišneku, bet kai man kartoja kažkoks tipelis, kuris tik šneka ir tik moka vaidinti protingą, tai ką žinauŽodžiu, daugiau kalbų negu darbų pas tave.

-
Prie ko čia mano private work? Tu bent žinai kiek aš jų atlieku? Vienetus. Turiu omeny vienetus, žmonėms, kuriuos aš gerbiu. Nedarau bet kam ir tuo labiau bet kaip.
Aš kalbu apie tave, kad tu visur savo erezijas skleidi, visažinį vaidini ir kitų nuomonė tau juokinga.
O prie ko čia savęs išaukštinimas? Kur čia aš save aukštinau?
Aš kalbu apie tave, kad tu visur savo erezijas skleidi, visažinį vaidini ir kitų nuomonė tau juokinga.
O prie ko čia savęs išaukštinimas? Kur čia aš save aukštinau?
ISVYKES