Eilė
-
- Gana aktyvus vartotojas
Re: Eilė
Ne, bet aš kalbu, jog 99% atvėjų naujam žemėlapiui pasikeitus,visi sueina į normalias komandas, galvodami jog juos šį kartą pasirinks. Ar gi ne taip? Tuo atvėju vistiek eilės laikas tau nusinulina, tai kam saugoti į nvaultą bereikalingai.
ISVYKES
- aaarnas
- Vyr. diskusijų administratorius
Visko gali būti. Aš nė karto nesu žaidęs rush per tiek metųInvIs wrote:Ne, bet aš kalbu, jog 99% atvėjų naujam žemėlapiui pasikeitus,visi sueina į normalias komandas, galvodami jog juos šį kartą pasirinks. Ar gi ne taip? Tuo atvėju vistiek eilės laikas tau nusinulina, tai kam saugoti į nvaultą bereikalingai.

Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.
Aš ir nežaidžiau, bet man išaiškino srventerio taisykles, kad būna, jog žaidėjam atsibosta tas mapas, ir nubalsuoja pasikeisti ar jei 7 roundus iš eilės ct laimi pakeičiamas mapas, kas buvo komandose, tas lieka, nebent kas nors išeina. Niekas nepuola į komandą, jei niekas neiškeliavo iš serverio (CT ar T).
Tinka ir mixams, bet dažniausiai ten 10 slotų pasidarę būna
Tinka ir mixams, bet dažniausiai ten 10 slotų pasidarę būna

- aaarnas
- Vyr. diskusijų administratorius
Tai metodą savo patvarkyk arba perdaryk, tada patvirtinsiu, nes galima paprasčiau padaryti. Šiaip dėl optimizacijos, tai nelabai kažkas skirsis iš tikrųjų.
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.