Unikalių lankytojų floodas

Kalbos apie viską kas nesusiję su kitais forumais.
beast
AMX Mod X ekspertai

Re: Unikalių lankytojų floodas

Post by beast »

Dabar vėl normaliai užfloodino :D... Paloginau IP adresus, kelis patikrinau, tai visi atrodo tikri.
Kokia prasmė to? Nei vote'int bando, nei užddosint gali su tokiu srautu... Čia man vienam kažkokia nesąmonė atrodo? :D

Tetusis

Post by Tetusis »

beast wrote:Dabar vėl normaliai užfloodino :D... Paloginau IP adresus, kelis patikrinau, tai visi atrodo tikri.
Kokia prasmė to? Nei vote'int bando, nei užddosint gali su tokiu srautu... Čia man vienam kažkokia nesąmonė atrodo? :D
Prasme... Kazkur anapus, idek normalias apsaugas pvz limitavimas, laiko skaiciavimo ciklas, captcha ir manau isvengsi to

laimiukas3
Moderatorius

Post by laimiukas3 »

beast manau zinau kas gali buti yra tokia db programa atsiradus i pm pav parasysiu ji buten ir uzsiema tokiom web svetainem kaip tavo
Image
Image
Image

beast
AMX Mod X ekspertai

Post by beast »

Dėkui, bet nebereikia.

Pagaliau išsiaiškinau...

Patikrinau header'io info (HTTP_REFERER, kodėl anksčiau nekilo mintis :facepalms:), tai pasirodo pareina iš šio puslapio: http://powercommunity.eu/nekukli_svajone.php (kažkas panašaus į facebook'e plintančias linkus, tipo paspausk dalintis, kad matytum turinį...), o jame įdėtas mano svetainės linkas su užslėptu iframe. Užblokavau per .htaccess ir ramu.

Post Reply