Smuk tu nachui, okay? Giriasi koks didis scripteris, bet pasakoja nebūtus dalykus, niekada pačiam cs'e tokio dalyko nebuvo įdėta, nebent per plugin kaip ir sakiau, bet kai tamsta nemoka į google įrašyt komandos, tai jau ne mano bėdos ir niftemu čia kažką pasakoja apie savo scriptingo žinias kas manau yra neįdomu nei vienam šitam forume užsiregistravusiam žmogui.Spag wrote:offtopic, klausiau scripterių, bet ne flooderių pradinukųTrickas wrote:Impossible, nebent su plugin įmanoma kažkaip.Trickas tu į mano postus neatsakinėk nes kiek tu pažengęs tai dar toli toli iki manęs, nors aš irgi pradinukas, o kai žalias scriptinge pradeda pasakot tai juokingiau nebūna. Viskas tema su tavim baigta.
voicerecord
Re: voicerecord
Tetusis, Invis supratau... O trickas, TU ŠIŪŠKLE PYZDYK IŠ ŠITO TINKLAPIO VALKATA, SCAMERI IR NEKLAIDINK, NETRUGDYK ŽAIDĖJŲ!
ramiau, pateik faktus pries vadindamas ji tokiu, video/screenshot, antraip gali gauti ispejima uz smeizima ir izeidinejima.Spag wrote:Tetusis, Invis supratau... O trickas, TU ŠIŪŠKLE PYZDYK IŠ ŠITO TINKLAPIO VALKATA, SCAMERI IR NEKLAIDINK, NETRUGDYK ŽAIDĖJŲ!
Tai ka tau netinka sitas pluginas ? Tik kad su K defaultiskai kalbes savo teamui, o su J (kai patis uzbindins, nes keist kliento nustatymus yra slowhackas) kalbes visiem. Jei tu nori padaryti BUTENT kaip parasei, tai be slowhacko tai neimanoma.Spag wrote:Kas sakė kad neieškojau ir sugalvojau šitą idėją? Prasičiūxink ir eik į lietuvių kalbos pamokas mokinkis sakinių reikšmę ir akis pasitikrink, nes matai ką nori matyti. Aš rašiau jog čia mano idėja???? Aklas gal.... O voiceall tai ne TEAM o ALL, dėl to ir rašau.InvIs wrote:Šiais laikais turbūt žmonės nebemoka naudotis paieška?
Į google įrašiau tą tavo "+voiceall" ir per sekundę suradau...
http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=63435
Kitą kartą gali pradėti nuo to, kad matei kitame serveryje, o ne pats sugalvojai šią idėją, visada būna papraščiau...