hit, freeze pluginas

Šiame forume vartotojai gali prašyti jiems reikiamo plugino.
Forum rules
Šiame forume galite siūlyti idėjas ar prašyti jums reikalingų pluginų. Jei kas nors pradės jį kurti, tai pasirašys Jūsų sukurtoje temoje. Niekada nepykite, jei niekas neatsako į Jūsų prašymą. Gal tai tiesiog per sudėtinga, arba reikalauja per daug darbo.
Post Reply
Pukuotukas951
Gana aktyvus vartotojas

hit, freeze pluginas

Post by Pukuotukas951 »

Labai prasau, kas duos sita plugina +karma

Reikia plugino su kuriuo kai kerti is kumscio CT i Terrorist, ta tera suparalyziuoja apie 2 sekundes, vaizdas pasidaro mėlynas, pradeda suktis vaizdas ir dejuot. Jis yra ant siu serveriu: jb.csgold.info ir jail.gamebox.lt:27015

psychical
Viršininkas

Re: hit, freeze pluginas

Post by psychical »

O kažko savo sugalvot negali? :? Būtina viską kopijuoti nuo kitų serverių? :?

Pukuotukas951
Gana aktyvus vartotojas

Post by Pukuotukas951 »

Aš nekopijuoju, jai man patiko tai ką negaliu ir aš naudoti? + jaigu padalintas, žiūrėk savęs, aš savęs, man patinka ir naudoju. Išsirenku kas man patinka ir žaidžiu lan'e su draugais.

psychical
Viršininkas

Post by psychical »

"jaigu" -> jeigu

Jei būtų padalintas, tai išmoktum naudotis http://google.lt ir susirastum, jei nemoki ieškot, o tik prašyt, tai laikas pradėt ieškot, jei tu ieškojai ir neradai, reiškiasi, jo nėra "for free" internete, jei jo nėra "for free", todėl reiškiasi, norint gauti šį pluginą, reikės mokėti, kadangi reikės mokėti, tau plugino nebereik, baigta byla.

Pukuotukas951
Gana aktyvus vartotojas

Post by Pukuotukas951 »

čia ne byla, o prašymas, nekliedėk, google ieškojau neradau nes gal ne taip rašiau raktinį žodį, tu supranti tokį dalika jokių SU****Ų OFF TOPIC, naglas vaike. Atsakyk į klausimą/prašyma, skaityk ko žmogus nori. Išmok harmonijos su žmonėm. Erelis mat koks. Apsikarpyk sparnus.

Post Reply