Htop (procesu išjungimas)
-
- O taip. Jis jau surinko 50 žinučių!
Htop (procesu išjungimas)
Man nusibodo ir niekaip neišsprendžiu šitos problemos taigi: noriu išjungti vieną procesą (nereikalingą) pamygu F9 ir tada kairėje pusėje pasirodo lentutė ir su pasirinkimais mygu ta patį 15.SIGTERM ir mygu Enter (send) po kiek laiko vėl atsiranda ir nepasinaikina tas procesas . FOTO:

- aaarnas
- Vyr. diskusijų administratorius
Re: Htop (procesu išjungimas)
Lentutėje pasirink SIGKILL ir išsijungs.
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.
-
Tas pats vistiek buvo , restartavau servus ir suveike! O dabar kaip paleidziu antra serveri:
screen -A -m -d -S hlds2 ./hlds_run -binary ./hlds_i686 -game cstrike -debug +maxplayers 21 +map de_dust2 +ip 77.241.199.79 +port 27016 && screen -r hlds2
Vistiek pasileidzia toks pat kaip ir pirmas. Viskas taip pat , o pati serva ( jau ta antra) esu sukures direktorijoje: usr/hlds2 , o pirmas serveris: root/cstrike.
screen -A -m -d -S hlds2 ./hlds_run -binary ./hlds_i686 -game cstrike -debug +maxplayers 21 +map de_dust2 +ip 77.241.199.79 +port 27016 && screen -r hlds2
Vistiek pasileidzia toks pat kaip ir pirmas. Viskas taip pat , o pati serva ( jau ta antra) esu sukures direktorijoje: usr/hlds2 , o pirmas serveris: root/cstrike.
- aaarnas
Prieš tai turi nueiti į direktoriją kito serverio:
cs /usr/hlds2 o ne /usr/hlds
cs /usr/hlds2 o ne /usr/hlds
-
- aaarnas
Kas per.. :O
Čia taip suprantu debug yra. Nieko panašaus nematęs. Išjungti užlūžusią programą gali su CTRL+C
Čia taip suprantu debug yra. Nieko panašaus nematęs. Išjungti užlūžusią programą gali su CTRL+C
-
nesupratau tavęs, kas ten per debug? Ir bėje paleidau tą server.nesuprantu kas su tuo serveriu darosi... Čia kažkas laužėsi ar taip užlūžo serveris?? Ir ar galėjo taip būti problema dėl mapų? nes pas mane knife serveris ir nauju knife mapu esu įdėjęs.
dar klausimu pora:
Kokia antičytinę geriausia naudoti?
Kaip atbaninti žaidėja?? (nenaudoju jokiu as unban ir t.t. sistemų) tik advanced bans , parašau per console amx_unban IP ir neatbanina..
dar klausimu pora:
Kokia antičytinę geriausia naudoti?
Kaip atbaninti žaidėja?? (nenaudoju jokiu as unban ir t.t. sistemų) tik advanced bans , parašau per console amx_unban IP ir neatbanina..