forwardai
forwardai
Kaip kuriami forwardai? na kaip ten yra zombie plague pvz, kai atsiranda zombis, kažkoks modas įsijungia.. tai man reikia paaiškinimo kaip kurti juos.. pvz man reikia, kad kai kintamajui day nustatoma reikšmė kažkokia, tai suveiktų kažkoks forwardas jeigu įmanoma..
- aaarnas
- Vyr. diskusijų administratorius
Re: forwardai
Code: Select all
/* Plugin generated by AMXX-Studio */ #include <amxmodx>#include <amxmisc> #define PLUGIN "New Plug-In"#define VERSION "1.0"#define AUTHOR "aaarnas" new fw_handle public plugin_init() { register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR) fw_handle = CreateMultiForward("fowrdaro_pav", ET_IGNORE, FP_CELL, FP_CELL) /* // Return reikšmė forwardui #define ET_IGNORE 0 //ignore return val #define ET_STOP 1 //stop on PLUGIN_HANDLED #define ET_STOP2 2 //same, except return biggest #define ET_CONTINUE 3 //no stop, return biggest // Forwardo tipas (int, float, string, array) #define FP_CELL 0 #define FP_FLOAT 1 #define FP_STRING 2 #define FP_ARRAY 4 */} funkcija() { // Parametrų siunčiamų į forwardą gali būti kiek nori. Gali ir visai nebūti new return_value, param1, param2 ExecuteForward(fw_handle, return_value, param1, param2)}
forward fowrdaro_pav(param1, param2) public fowrdaro_pav(param1, param2) { // Kažką darom return; // Jei reikia ką grąžinti}
forward fowrdaro_pav(param1, param2)
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.
Bet seip nezinau kam cia naudot ta forwarda vistiek gi visur reikes ta ExecuteForward rasyti, tai galima ir i paprasta funkcija taip kreiptis.
Beje, kad veiktu normalei tavo kodas reikia>>
Arba
>>
Beje, kad veiktu normalei tavo kodas reikia
fw_handle = CreateMultiForward("fowrdaro_pav", ET_IGNORE, FP_CELL)
fw_handle = CreateMultiForward("fowrdaro_pav", ET_IGNORE, FP_CELL, FP_CELL)
ExecuteForward(fw_handle, return_value, param1, param2)
ExecuteForward(fw_handle, return_value, param1)
mm, jeigu reikia rašyti ta ExecuteForward tai lievai truputį, bet geriau negu mano dabartinis kodas kur man reikia forwardu.. ;D Na dėkui už pagalbą.
- aaarnas
- Vyr. diskusijų administratorius
Tai nerašydamas kaip kitaip tu jį iškviesi? Tam ir naudojamas ExecuteForward , kad tuo momentu kada reikia.
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.
Galima padaryti set_task kuris tikrintu kas ~1sec ar pasikeite reiksme kintamojo