Del vipmenu pasirinkimo galiu davimo
Re: Del vipmenu pasirinkimo galiu davimo
Man nereikia jo plugino man tereikia to scripto.
Galvoju, kam reikalingas gale tas gravitacijos skaičius. 

- psychical
- Viršininkas
kuris?Vebsteris wrote:Galvoju, kam reikalingas gale tas gravitacijos skaičius.
800, bet paaiškinai ir dabar suprantu.
- psychical
- Viršininkas
norima gravitacija padalini is 800 ir gauni set_user_gravity reikiama skaiciuVebsteris wrote:800, bet paaiškinai ir dabar suprantu.
- rotosas
- Gana aktyvus vartotojas
Štai:life55 wrote:Man nereikia jo plugino man tereikia to scripto.
Code: Select all
case 1:{jumpnum[id] = 2 // čia galės pašokti tris kartus, nes vienas paprastas jump ir du papildomidojump[id] = true} public client_PreThink(id){ if(!is_user_alive(id)) return PLUGIN_CONTINUE if(get_cvar_num("amx_mjadminonly") && (!access(id,ADMINACCESS))) return PLUGIN_CONTINUE new nbut = get_user_button(id) new obut = get_user_oldbutton(id) if((nbut & IN_JUMP) && !(get_entity_flags(id) & FL_ONGROUND) && !(obut & IN_JUMP)) { if(jumpnum[id] < get_cvar_num("amx_maxjumps")) { dojump[id] = true jumpnum[id]++ return PLUGIN_CONTINUE } } if((nbut & IN_JUMP) && (get_entity_flags(id) & FL_ONGROUND)) { jumpnum[id] = 0 return PLUGIN_CONTINUE } return PLUGIN_CONTINUE} public client_PostThink(id){ if(!is_user_alive(id)) return PLUGIN_CONTINUE if(get_cvar_num("amx_mjadminonly") && (!access(id,ADMINACCESS))) return PLUGIN_CONTINUE if(dojump[id] == true) { new Float:velocity[3] entity_get_vector(id,EV_VEC_velocity,velocity) velocity[2] = random_float(265.0,285.0) entity_set_vector(id,EV_VEC_velocity,velocity) dojump[id] = false return PLUGIN_CONTINUE } return PLUGIN_CONTINUE}
Code: Select all
dojump[id] = false

Jei padėjau, nepagailėk ir nepatingėk paspaust +KARMA.