Koki VPS imti
- aaarnas
- Vyr. diskusijų administratorius
Re: Koki VPS imti
Tai kad jie perskaito internete aiškią pamoką ir sako: nesuprantu.
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.
Vpsnet.lt - Tikrai buvo labai geri VPS pardavėjai. Bet bėgant laikui, pas juos daugėjo klientu. Technika apkraunama (kompiuteris). Dabar kaip nesinorėtu sakyt, bet VPSNET.LT praranda savo varda. Neatnaujina visiškai technikos, vartotojų labai daug kurie daug resursu naudoja. Tiek apie Vpsnet.lt
Kalbant apie static.lt serveriai.lt - nenaudojau paslaugu, bet pagal atsiliepimus gerai atsiliepe.
Ką aš galėčiau pasiūlyti? Ogi www.pns.lt - Neseniai susikūrusi, tai pogi pažistu ta žmogu. Gan neblogi kompai, technika nauja, kainos kūklios bei prieinamos. Tai pat naudoju šitas paslaugas, serveriai nelagina jokių trikdžių. Kyla klausimu visada atsakys. Tai tiek apie tas firmas.
Kalbant apie static.lt serveriai.lt - nenaudojau paslaugu, bet pagal atsiliepimus gerai atsiliepe.
Ką aš galėčiau pasiūlyti? Ogi www.pns.lt - Neseniai susikūrusi, tai pogi pažistu ta žmogu. Gan neblogi kompai, technika nauja, kainos kūklios bei prieinamos. Tai pat naudoju šitas paslaugas, serveriai nelagina jokių trikdžių. Kyla klausimu visada atsakys. Tai tiek apie tas firmas.
-
- Jau po truputį tampa savu
o ka manot apie eurovps.lt. As ten turiu balanse pinigu, tai galvoju gal sita ir imt. Kazkada buvau pasiemes, tai nenusivyliau
- psychical
- Viršininkas
Tai jei turi balanse, bandyk, patiks naudosies toliau, nepatiks, pasikeisikesiukas wrote:o ka manot apie eurovps.lt. As ten turiu balanse pinigu, tai galvoju gal sita ir imt. Kazkada buvau pasiemes, tai nenusivyliau

- aaarnas
- Vyr. diskusijų administratorius
Seniau ilgą laiką naudojausi eurovps, bet tuo metu keletą mėn jie turėjo problemų su internetu, tad pastoviai striginėdavo viskas. Dabar aišku jau pataisyta, bet pas juos kainos kiek didesnės.
Dėl to dabar naudoju static ir hostex.
Dėl to dabar naudoju static ir hostex.
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.