Del užbaninimo.
-
- O taip. Jis jau surinko 50 žinučių!
Del užbaninimo.
Sveiki man reikia plugino, kur užbanini žaidėja ir šone žaliai rašo visa informacija..
Kas užbanino
Už ką.
Laikotarpis ir t.t
Kas užbanino
Už ką.
Laikotarpis ir t.t
- laimiukas3
- Moderatorius
Re: Del užbaninimo.
amxban pluginai turi tokia funkcija amxban cfg gali pasiziuretiiNew wrote:Sveiki man reikia plugino, kur užbanini žaidėja ir šone žaliai rašo visa informacija..
Kas užbanino
Už ką.
Laikotarpis ir t.t
-
http://prntscr.com/e09gn8 Šitas? Bet jis neveikia jai ką.laimiukas3 wrote:amxban pluginai turi tokia funkcija amxban cfg gali pasiziuretiiNew wrote:Sveiki man reikia plugino, kur užbanini žaidėja ir šone žaliai rašo visa informacija..
Kas užbanino
Už ką.
Laikotarpis ir t.t
Parsisiūsk amxbans iš jų oficialaus puslapio. nes čia turbūt editinti yra, man irgi neveikė. Parsisiunčiau normalius ir viskas veikia puikiai. (reikia pakeisti tik plugins/.cfg/ .txt faila) webe failu perrašyt nereikia 

-
Linka gal galėtum ? (radau labai ačiū)garbiz wrote:Parsisiūsk amxbans iš jų oficialaus puslapio. nes čia turbūt editinti yra, man irgi neveikė. Parsisiunčiau normalius ir viskas veikia puikiai. (reikia pakeisti tik plugins/.cfg/ .txt faila) webe failu perrašyt nereikia
Last edited by iNew on 2017 Jan 25 22:10, edited 1 time in total.
Galima būtų sužinoti ką gero duoda ta karma?garbiz wrote:Jei veikia, tai padėkai išreikšti +Karma

- laimiukas3
- Moderatorius
man geriau fresh bans uz ta amxbans zimei todel siulau visiesm pereiti prie fresh bans pluginu
Ir vel tu freepostiniArtHa123 wrote:Galima būtų sužinoti ką gero duoda ta karma?garbiz wrote:Jei veikia, tai padėkai išreikšti +Karma