Lizdas draskomas, situacija aštrėja, o laimiukastrys kuo toliau tuo vis labiau sukompromituojamas ir aiškėja po biškį, kad tave glosto dėdė OMONAS, o kitiem 5Eur už 7 dienas mokėt reikia. Ar ne per brangu už FAKE Playerius tiek mokėt?
nu tai prisekta ir dabar daune ta nuotrauka kuri parodo ake tas vps man seniause galioja su kuriuo darau ka nori noresiu ir bybis uzvadinsiu tai as niekaip nesuprantu prie ko cia tas omonasFedingas wrote:Mačiau, mačiau kad prisegei su VPS galiojimais ar kažką tokio panašaus nuotrauką, ir greit ją pašalinai, nes ji kažkaip tave sukomprimitavo, kad reikėjo tučtuojau trinti, ar čia OMONAS liepė tą padaryt?
Lizdas draskomas, situacija aštrėja, o laimiukastrys kuo toliau tuo vis labiau sukompromituojamas ir aiškėja po biškį, kad tave glosto dėdė OMONAS, o kitiem 5Eur už 7 dienas mokėt reikia. Ar ne per brangu už FAKE Playerius tiek mokėt?
kurva tai tu cia lenkas koncinas pizdit dar vlnius nasa kad mydake lenkiskai tu rasai ne as kurva blt mat ot daunas pavydi net ausis man raudonuoja nuo tavo pavydo :DD gomikas malaletka po kede sedi nk neturi nk nemooka nk negali tete su mama uz interneta sumoka ir adihajet zmogelisFedingas wrote:Čia ne ta nuotrauka.
laimiukastrys tu parsidavusi KURVA esi, OMONO žertva per daug faktų pateikta, kad būtų kitaip.
Tu parazite eini su parazitu išvien.
Tau klijuot Slowhack etiketę reikia. Ir blokuot iš šio forumo, pradėt apvalymą nuo tokių parazitų kaip tu.
Visi už tiesą pyksta net ir tu.omonas1 wrote:Tau parašiau už ką banas, bet kadangi nesuvoki ką darai, paaiškinu (netiesą rašydamas žmonėms, kenki mano projektui). Išvadas bandyk pasidaryti pats.
Nu tikrai ne man tavo lenkiško kiemo bajeriukus žinot.omonas1 wrote:Fedingas tu esi nihilistas, kad ką čia bepridursi. Nors is kur tau zinoti ką tai reiškia
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests