SMS Paslaugos [Paslaugų pirkimas, unban pirkimas]
- Mindaugash
- O taip. Jis jau surinko 50 žinučių!
Re: SMS Paslaugos [Paslaugų pirkimas, unban pirkimas]
Kaip suprantu niekas negali padeti?
-- 2015 Spa 04 18:03 --
Panasi situacija buvo laimiukui tik ant free vip sistemos o cia ant rez sistemos neuzsideda http://amxmodx.lt/viewtopic.php?f=34&t=4641
Panasi situacija buvo laimiukui tik ant free vip sistemos o cia ant rez sistemos neuzsideda http://amxmodx.lt/viewtopic.php?f=34&t=4641
- laimiukas3
- Moderatorius
jo dabar supratau apie ka tu. kas naudojat mokeimus lt taspats visiems ar tik Mindaugash atsakykit zmonesMindaugash wrote:Kaip suprantu niekas negali padeti?

- Mindaugash
- O taip. Jis jau surinko 50 žinučių!
Butent kai uzsisako ant makro uzsideda bet buna neaktyvus. bet pati sistema uzdeda.
Man irgi ta pati problema su makro mokėjimu per mokejimai.lt. Privilegijas uždeda, bet nepaskiria serveriams privilegijų.
Buvau šioje temoje ir ankščiau rašęs, bet mano pranešimas apie tai buvo ignoruotas.
Buvau šioje temoje ir ankščiau rašęs, bet mano pranešimas apie tai buvo ignoruotas.
- psychical
- Viršininkas
<visų failų direktorija>/pay/makro/
Bandykit.
- Attachments
-
- call.rar
- (1.03 KiB) Downloaded 330 times
Nemanaulaimiukas3 wrote:psychical negaletum padaryti tokio dalyko kad paslaugas galima butu usakyneti tik ant pasirinkto serverio nes dabar biski nesamone turint daugiau servu reikia atskirai irasineti kiekvienam serv sms sitema

- laimiukas3
- Moderatorius
psychical o kaip del
no way ?:)laimiukas3 wrote:psychical negaletum padaryti tokio dalyko kad paslaugas galima butu usakyneti tik ant pasirinkto serverio nes dabar biski nesamone turint daugiau servu reikia atskirai irasineti kiekvienam serv sms sitema
- psychical
- Viršininkas
Įmanoma ir labai nesunkiai. Tik tokiu atveju grės jums duomenų bazės atnaujinimas (prisidės papildomas laukas) + failauose irgi prisidės papildomas laukas. By default, visi egzistuojantys numeriai duotų visiems serveriams, o naujai sukurti ir nustatyti, duotų nustatytiems, įmanoma viskas, kai nori ir laiko turi. O jei pinigus moka viskas vyksta greičiau (tik ne pas mane
).

Laba vakaras norėčiau paklausti kas cia galėtu buti viena karta nuspirka vip arba admin per makro ir kai paslaugos pasibaigia vėl bandant pirkti paslauga jau ismeta šita is amxbans ip buna jau arba nick ištrintas. ????