Padėkit dėl autoconnecto
Padėkit dėl autoconnecto
Sveiki, susidūriau su bėda kėliau pluginus ir kartu su jeis matomai įsikėlė ir autoconnectas, nežinau katras ten pluginas pažeista nes man viskas gerai o šiandien vienas jungėsi į serveri ir pamatė..Klausimas dabar kaip ta autoconnecta dabar man ištrinti?
Re: Padėkit dėl autoconnecto
išjungti pluginą viena ir eik bandyk ja yra autoconnecto tai kita atsijunk kaip ir surask kuris plugins su slowhack 

tai tame ir esmė, kad taip negaliu nes man viską normaliai jungia, jokių šūdu neranda... bet va omonui randa...
- asus
- Jau po truputį tampa savu
Ne tik jamSliekas wrote:tai tame ir esmė, kad taip negaliu nes man viską normaliai jungia, jokių šūdu neranda... bet va omonui randa...

Tik kvailiai ir numirėliai niekada nekeičia savo nuomonės.
- laimiukas3
- Moderatorius
parasyk skype man papasakosiuSliekas wrote:tai tame ir esmė, kad taip negaliu nes man viską normaliai jungia, jokių šūdu neranda... bet va omonui randa...
Tai ir nesakau, kad tik jam bet man nieko neranda..asus wrote:Ne tik jamSliekas wrote:tai tame ir esmė, kad taip negaliu nes man viską normaliai jungia, jokių šūdu neranda... bet va omonui randa...čia paskaityk http://www.amxmodx.lt/viewtopic.php?f=30&t=6565

-- 2015 Lie 03 13:27 --
Parašiaulaimiukas3 wrote:parasyk skype man papasakosiuSliekas wrote:tai tame ir esmė, kad taip negaliu nes man viską normaliai jungia, jokių šūdu neranda... bet va omonui randa...
- laimiukas3
- Moderatorius
1. atsisiunti cs klijenta kad ir to omono
2. atjunginek kad greiciau butu po 3 custum pluginus restartuok serveri ir ziurek konsole ar pranyks
4. na bet buna kada sma nera tada amx disassembler yra tokia programa su ja gali dekompiliuoti amxx plugina ir paziureti kas vidui dar yra patikimu puslapiu kaip http://kanaga.ru/plugins/ogl.php kur galima detis amxx drasiai
2. atjunginek kad greiciau butu po 3 custum pluginus restartuok serveri ir ziurek konsole ar pranyks
3. daugiau niekada nedek amxx jau sukompiliuotu pluginu (tuo labiau LT RU puslapiuose rades ) nes tokie zarazos kaip hlds.lt ir tt pilna priplatine uzkrestu pluginu nuo kuriu kencia paprasti zmones kaip tu pluginus kompiliuokis pats is sma failu ir tai patikrines sma failaSlowhacking rejected for 'autoexec.CFG'. Valid motd file format: *motd*.[htm|txt|html]
Slowhacking rejected for 'userconfig.CFG'. Valid motd file format: *motd*.[htm|txt|html]
Slowhacking rejected for 'valve.RC'. Valid motd file format: *motd*.[htm|txt|html]
No detail texture mapping file: maps/cs_max_detail.txt
Murz connected
Couldn't open file overviews/cs_max.txt. Using default values for overiew mode.
Couldn't open file overviews/cs_max.txt. Using default values for overiew
4. na bet buna kada sma nera tada amx disassembler yra tokia programa su ja gali dekompiliuoti amxx plugina ir paziureti kas vidui dar yra patikimu puslapiu kaip http://kanaga.ru/plugins/ogl.php kur galima detis amxx drasiai
laimiukas3 wrote:1. atsisiunti cs klijenta kad ir to omono
2. atjunginek kad greiciau butu po 3 custum pluginus restartuok serveri ir ziurek konsole ar pranyks3. daugiau niekada nedek amxx jau sukompiliuotu pluginu (tuo labiau LT RU puslapiuose rades ) nes tokie zarazos kaip hlds.lt ir tt pilna priplatine uzkrestu pluginu nuo kuriu kencia paprasti zmones kaip tu pluginus kompiliuokis pats is sma failu ir tai patikrines sma failaSlowhacking rejected for 'autoexec.CFG'. Valid motd file format: *motd*.[htm|txt|html]
Slowhacking rejected for 'userconfig.CFG'. Valid motd file format: *motd*.[htm|txt|html]
Slowhacking rejected for 'valve.RC'. Valid motd file format: *motd*.[htm|txt|html]
No detail texture mapping file: maps/cs_max_detail.txt
Murz connected
Couldn't open file overviews/cs_max.txt. Using default values for overiew mode.
Couldn't open file overviews/cs_max.txt. Using default values for overiew
Ačiū