Padėkit dėl autoconnecto

Forumas skirtas spręsti problemas iškilusias su CS 1.6 serveriais.
Post Reply
Sliekas
Ar galit patikėti? Jis jau parašė 20 žinučių

Padėkit dėl autoconnecto

Post by Sliekas »

Sveiki, susidūriau su bėda kėliau pluginus ir kartu su jeis matomai įsikėlė ir autoconnectas, nežinau katras ten pluginas pažeista nes man viskas gerai o šiandien vienas jungėsi į serveri ir pamatė..Klausimas dabar kaip ta autoconnecta dabar man ištrinti?

Terror
Senbūvis

Re: Padėkit dėl autoconnecto

Post by Terror »

išjungti pluginą viena ir eik bandyk ja yra autoconnecto tai kita atsijunk kaip ir surask kuris plugins su slowhack :D

Sliekas

Post by Sliekas »

tai tame ir esmė, kad taip negaliu nes man viską normaliai jungia, jokių šūdu neranda... bet va omonui randa...

asus
Jau po truputį tampa savu

Post by asus »

Sliekas wrote:tai tame ir esmė, kad taip negaliu nes man viską normaliai jungia, jokių šūdu neranda... bet va omonui randa...
Ne tik jam :nono: čia paskaityk http://www.amxmodx.lt/viewtopic.php?f=30&t=6565 :box:
Tik kvailiai ir numirėliai niekada nekeičia savo nuomonės.

laimiukas3
Moderatorius

Post by laimiukas3 »

Sliekas wrote:tai tame ir esmė, kad taip negaliu nes man viską normaliai jungia, jokių šūdu neranda... bet va omonui randa...
parasyk skype man papasakosiu
Image
Image
Image

Sliekas

Post by Sliekas »

asus wrote:
Ne tik jam :nono: čia paskaityk http://www.amxmodx.lt/viewtopic.php?f=30&t=6565 :box:
Tai ir nesakau, kad tik jam bet man nieko neranda..:(

-- 2015 Lie 03 13:27 --
laimiukas3 wrote:
parasyk skype man papasakosiu
Parašiau

laimiukas3
Moderatorius

Post by laimiukas3 »

1. atsisiunti cs klijenta kad ir to omono
2. atjunginek kad greiciau butu po 3 custum pluginus restartuok serveri ir ziurek konsole ar pranyks
Slowhacking rejected for 'autoexec.CFG'. Valid motd file format: *motd*.[htm|txt|html]
Slowhacking rejected for 'userconfig.CFG'. Valid motd file format: *motd*.[htm|txt|html]
Slowhacking rejected for 'valve.RC'. Valid motd file format: *motd*.[htm|txt|html]
No detail texture mapping file: maps/cs_max_detail.txt
Murz connected
Couldn't open file overviews/cs_max.txt. Using default values for overiew mode.
Couldn't open file overviews/cs_max.txt. Using default values for overiew
3. daugiau niekada nedek amxx jau sukompiliuotu pluginu (tuo labiau LT RU puslapiuose rades ) nes tokie zarazos kaip hlds.lt ir tt pilna priplatine uzkrestu pluginu nuo kuriu kencia paprasti zmones kaip tu pluginus kompiliuokis pats is sma failu ir tai patikrines sma faila
4. na bet buna kada sma nera tada amx disassembler yra tokia programa su ja gali dekompiliuoti amxx plugina ir paziureti kas vidui dar yra patikimu puslapiu kaip http://kanaga.ru/plugins/ogl.php kur galima detis amxx drasiai
Image
Image
Image

Sliekas

Post by Sliekas »

laimiukas3 wrote:1. atsisiunti cs klijenta kad ir to omono
2. atjunginek kad greiciau butu po 3 custum pluginus restartuok serveri ir ziurek konsole ar pranyks
Slowhacking rejected for 'autoexec.CFG'. Valid motd file format: *motd*.[htm|txt|html]
Slowhacking rejected for 'userconfig.CFG'. Valid motd file format: *motd*.[htm|txt|html]
Slowhacking rejected for 'valve.RC'. Valid motd file format: *motd*.[htm|txt|html]
No detail texture mapping file: maps/cs_max_detail.txt
Murz connected
Couldn't open file overviews/cs_max.txt. Using default values for overiew mode.
Couldn't open file overviews/cs_max.txt. Using default values for overiew
3. daugiau niekada nedek amxx jau sukompiliuotu pluginu (tuo labiau LT RU puslapiuose rades ) nes tokie zarazos kaip hlds.lt ir tt pilna priplatine uzkrestu pluginu nuo kuriu kencia paprasti zmones kaip tu pluginus kompiliuokis pats is sma failu ir tai patikrines sma faila
4. na bet buna kada sma nera tada amx disassembler yra tokia programa su ja gali dekompiliuoti amxx plugina ir paziureti kas vidui dar yra patikimu puslapiu kaip http://kanaga.ru/plugins/ogl.php kur galima detis amxx drasiai

Ačiū

Post Reply