o tai kaip sutvarkyti ?aaarnas wrote:Su screen paleidus vis tiek užsidaro, jei attached režime?
-- 2015 Kov 25 00:30 --
Grizliokas problema išspręsta. Tiesiog buvo užstrigęs screen langas pas jį.

o tai kaip sutvarkyti ?aaarnas wrote:Su screen paleidus vis tiek užsidaro, jei attached režime?
Ką sutvarkyti? Užstrigusį procesą tiesiog išjungti ir viskas veikia tada. Čia atskiras atvejis.Terror wrote:o tai kaip sutvarkyti ?aaarnas wrote:Su screen paleidus vis tiek užsidaro, jei attached režime?
na bet kad taspas tik tas Ctrl+A+D reik paspaus tik tada man jis veikia serverisaaarnas wrote:Ką sutvarkyti? Užstrigusį procesą tiesiog išjungti ir viskas veikia tada. Čia atskiras atvejis.Terror wrote:o tai kaip sutvarkyti ?aaarnas wrote:Su screen paleidus vis tiek užsidaro, jei attached režime?
aaarnas wrote:Nelabai supratau. Gali sukonkretinti, kokia pas tave problema?
Code: Select all
No Experience Data File or old one - starting new ![S_API FAIL] SteamAPI_Init() failed; SteamAPI_IsSteamRunning() failed.dlopen failed trying to load:/root/.steam/sdk32/steamclient.sowith error:/root/.steam/sdk32/steamclient.so: cannot open shared object file: No such file or directory
Ctrl+A+D uždaro serverio konsolę ("nuleidžia žemyn"), kurią paleidai su ./start komanda. Tai kokia pas tave veiksmų seka neveikia?Terror wrote:aaarnas wrote:Nelabai supratau. Gali sukonkretinti, kokia pas tave problema?
na serveris veikia tik tada kaip naudoju Ctrl+A+D o su ./start jis man neveikia ir nerandu kur problema
na viskas veikia bet kodel visda reik Ctrl+A+D. ir neveikia ./restart komandaaaarnas wrote:Ctrl+A+D uždaro serverio konsolę ("nuleidžia žemyn"), kurią paleidai su ./start komanda. Tai kokia pas tave veiksmų seka neveikia?Terror wrote:aaarnas wrote:Nelabai supratau. Gali sukonkretinti, kokia pas tave problema?
na serveris veikia tik tada kaip naudoju Ctrl+A+D o su ./start jis man neveikia ir nerandu kur problema
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests