complite help
complite help
Sveiki. Tai gi norėčiau paprašyti su complite help gal kas pamatys klaidą kur blogai padariau ar ką nes nežinau ką daryti
Įvėinų į pluginus isextraktinų
įkėlių į pluginų complitavima sucomplitina paimų amxx plugina iš complited ir įrašau į plugins.ini ir įkėlių į amxx į plugin
bet serverį rašo pvž unknow tas pluginas...
Įvėinų į pluginus isextraktinų
įkėlių į pluginų complitavima sucomplitina paimų amxx plugina iš complited ir įrašau į plugins.ini ir įkėlių į amxx į plugin
bet serverį rašo pvž unknow tas pluginas...
Re: complite help
Atsinaujink amxmodx versija. Taip yra dėl to, kad kompileris buvo naujesnis nei tavo admin pack'as.
Man atnaujino draugas į naujausia versija. Bet aš compliteri šiunčiausi iš laimiuko jis man atsiuntė.ArtHa123 wrote:Atsinaujink amxmodx versija. Taip yra dėl to, kad kompileris buvo naujesnis nei tavo admin pack'as.
compliteri ???
complite ???
complitavima sucomplitina iš complited ???
ir įkėlių į amxx į plugin ??? Ką tu čia kur ką keli net neina suprast..
Įvėinų į pluginus isextraktinų - Į kokius tu čia pluginus įvėinį ir ką tu ten isextraktinį ?
Kai normaliai, suprantamai parašysi, tada gal ir paskaitysiu ką tu čia prirašei ir gal kuo padėt galėsiu, nes dabar nieko neįmanoma suprast.
complite ???
Įvėinų į pluginus isextraktinų - Į kokius tu čia pluginus įvėinį ir ką tu ten isextraktinį ?
Kai normaliai, suprantamai parašysi, tada gal ir paskaitysiu ką tu čia prirašei ir gal kuo padėt galėsiu, nes dabar nieko neįmanoma suprast.

Padėjau? +rep
Va nuotraukos kaip darau

DYaGesS wrote:compliteri ???
complite ???
- Attachments
-
- Complitavimas.rar
- (783.42 KiB) Downloaded 324 times
plugins.ini prirašyk prie plugino pvz:
simple_vip.amxx debug
O jei jau prirašęs, tai ką loguose rašo?
simple_vip.amxx debug
Padėjau? +rep
Prirašyti pvž:DYaGesS wrote:plugins.ini prirašyk prie plugino pvz:
simple_vip.amxx debug
simple_vip.amxx debug? Šitaip tiksliai
Nes kaip įveinų į serverį pluginus. Tai rašo ant simple vip kur turi buti unknow
man neįdomu ką tau kur rašo, pasakiau ką padaryt, kur ką prirašyt ir, kad loguose žiūrėt ką rašo, o tu savo nesąmones atrašinėji. Jei nori pagalbos, tai ir daryk kas sakoma, o ne savais būdais, kai nieko nesigaudai.
Patarimas: mesk tu viską, kas susija su cs
Padėjau? +rep
Padariau kaip liepiai taspats.DYaGesS wrote:man neįdomu ką tau kur rašo, pasakiau ką padaryt, kur ką prirašyt ir, kad loguose žiūrėt ką rašo, o tu savo nesąmones atrašinėji. Jei nori pagalbos, tai ir daryk kas sakoma, o ne savais būdais, kai nieko nesigaudai.
- Attachments
-
- 1.rar
- (121.16 KiB) Downloaded 325 times
O dieve.. 
Jam niekas negali padėt.
Tau SAKO LOGUS atsiųsk, o ne nuotrauką iš serverio. Be to, problema aiški ir taip, atsinaujink amxmodx.

Jam niekas negali padėt.
Tau SAKO LOGUS atsiųsk, o ne nuotrauką iš serverio. Be to, problema aiški ir taip, atsinaujink amxmodx.