VIP Plugin v5.5.1
- valerka221
- O taip. Jis jau surinko 50 žinučių!
- laimiukas3
- Moderatorius
Re: VIP Plugin v5.5.1
man tai toks jausmas kad nuo sito plugino kartais buna tokie prikolai kad ct atrodo kaip t ir atvirksciai
- kafshate
- Ar galit patikėti? Jis jau parašė 20 žinučių
nuo sito plugino buna tokie prikolai jog kartais tu nematai to vipo.. jo tesiog niekas nemato, o paskui tesiog po map paluzta servaslaimiukas3 wrote:man tai toks jausmas kad nuo sito plugino kartais buna tokie prikolai kad ct atrodo kaip t ir atvirksciai

Atlieku grafikos paslaugas. Skype kontaktai: cs.csnet.lt
Mano darbų galerija: http://kafshate000.deviantart.com/
Mano darbų galerija: http://kafshate000.deviantart.com/
- laimiukas3
- Moderatorius
nu tu cia jau kazkoki kosmusa kalbi kokius dar failus supisa?kafshate wrote:nuo sito plugino buna tokie prikolai jog kartais tu nematai to vipo.. jo tesiog niekas nemato, o paskui tesiog po map paluzta servaslaimiukas3 wrote:man tai toks jausmas kad nuo sito plugino kartais buna tokie prikolai kad ct atrodo kaip t ir atvirksciaiir supisa dauguma failu.
Ir man šiokia problema yra..
Tai pat kartais susikeičiai modeliai žaidėju, kaip ir minėjo čia vienas, kad T būna ct ir atvirkščiai.
Ir dar problema, kad gaunu errorus.
Kaip čia reikėtu susitvarkyti?
Tai pat kartais susikeičiai modeliai žaidėju, kaip ir minėjo čia vienas, kad T būna ct ir atvirkščiai.
Ir dar problema, kad gaunu errorus.
Code: Select all
L 12/07/2014 - 16:52:26: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "VIP.amxx", version "5.4.5")L 12/07/2014 - 16:52:26: [AMXX] Run time error 25: parameter error L 12/07/2014 - 16:52:26: [AMXX] [0] phpMpODMv.sma::hook_death (line 395)
Galima atjungti modelius ir įsidėti normalų pluginą.Narko wrote:Ir man šiokia problema yra..
Šiaip čia senas pluginas ir jį reiktų optimizuoti.
NZT, gali sutvarkyti sita plugina, kad vipmenu mestu nuo 3 round'o be jokiu error'u?
- laimiukas3
- Moderatorius
vip_menu_round 3 // Nuo kelinto raundo VIP gaus VIP meniuneris111 wrote:NZT, gali sutvarkyti sita plugina, kad vipmenu mestu nuo 3 round'o be jokiu error'u?
nesuprantu jaigu jis toks blogas kodel ji patvirtino

Isidejau sita plugina naujausia versija, taciau bullet damage vistiek rodomas visiems zaidejams. Kaip sutvarkyti?
buciau dekingas.

- laimiukas3
- Moderatorius
taip negali buti gal pamiršai savo sena buled demage plugina atjunkti jukCaramba wrote:Isidejau sita plugina naujausia versija, taciau bullet damage vistiek rodomas visiems zaidejams. Kaip sutvarkyti?buciau dekingas.
vip_bulletdamage_recieved 1 // 0 - žalor rodymas išjungtas, 1 - įjungtas, 2 - įjungtas, bet per sienas padarytos žalos nerodys
vip_bulletdamage 1 // Įjungti arba išjungti žalą padaryta jums
nustatimai ir veikia normalei pats ziurejau katik
turi tik kas turi flagus papildomus ne z rodit zala