Admin_chat_color
Forum rules
Šiame forume galite siūlyti idėjas ar prašyti jums reikalingų pluginų. Jei kas nors pradės jį kurti, tai pasirašys Jūsų sukurtoje temoje. Niekada nepykite, jei niekas neatsako į Jūsų prašymą. Gal tai tiesiog per sudėtinga, arba reikalauja per daug darbo.
Šiame forume galite siūlyti idėjas ar prašyti jums reikalingų pluginų. Jei kas nors pradės jį kurti, tai pasirašys Jūsų sukurtoje temoje. Niekada nepykite, jei niekas neatsako į Jūsų prašymą. Gal tai tiesiog per sudėtinga, arba reikalauja per daug darbo.
- aaarnas
- Vyr. diskusijų administratorius
Re: Admin_chat_color
Galimos spalvos:
Žalia
Oranžinė
Pilka
Raudona
Mėlyna
Negalima padaryti, kad vienoje žinutėje būtų iš karto raudona ir mėlyna spalva.
O daryti konkrečiai raudoną ar mėlyną spalvą kiek sudėtinga, nes reikia perkelinėti žaidėją į kitą team.
Tam tada geriausia naudoti colorchat inclue: http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=94960
Žalia
Oranžinė
Pilka
Raudona
Mėlyna
Negalima padaryti, kad vienoje žinutėje būtų iš karto raudona ir mėlyna spalva.
O daryti konkrečiai raudoną ar mėlyną spalvą kiek sudėtinga, nes reikia perkelinėti žaidėją į kitą team.
Tam tada geriausia naudoti colorchat inclue: http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=94960
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.
-
- Jau po truputį tampa savu
Aciu labai Beast jis padejo vienintelis kaip man reikejo

Tik dar viena beda
Kai paraso admin teksta tai atsidubliuoja tada kai paraso kitas zmogus Va foto:
1............................. 2

Gal kas zino problema?
Dar pastebejau beda kai mirstu ir pvz zmogus gyvas raso labas o as mires. Man raso ta teksta kuri paskutini karta rasiau
gal cia kas susija.

Tik dar viena beda

Kai paraso admin teksta tai atsidubliuoja tada kai paraso kitas zmogus Va foto:
1............................. 2

Gal kas zino problema?

Dar pastebejau beda kai mirstu ir pvz zmogus gyvas raso labas o as mires. Man raso ta teksta kuri paskutini karta rasiau

- psychical
- Viršininkas
Pamirsk tuos admin_chat_colors... Imk http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=56825 viskas veikia puikiai... jokiu nesamoniu nera...
P.S. Admin chat color yra integruotas, tik kad dar priedo color'u yra pridetas allchat...
P.S. Admin chat color yra integruotas, tik kad dar priedo color'u yra pridetas allchat...
-
- Jau po truputį tampa savu
Man nereike allchat man reike chat color kad galetu rasyti skirtingai vipai ir adminai ....

kam tau tokiu nesamoniu reikia pasakyk?
- psychical
- Viršininkas
tai cia ir bus vip/admin chat spalva kitokiaKanape wrote:Man nereike allchat man reike chat color kad galetu rasyti skirtingai vipai ir adminai ....
- psychical
- Viršininkas
matys tik tarp mirusiu ir gyvu o kuo tai blogai?Kanape wrote:bet visi matys chat kiek supratau
- psychical
- Viršininkas
Matys visi, bet matys tik paprasta chat'a, team chat'o nematys, o kuo blogai, jei matys ta chat'a? Nu jei bent 5% AMXX moki, tai pasidaryt gali kad tik vipams butu...