Tai gal gali parašyti savo? Taip kaip sakiau, jog 4 CT duotų atsitiktinai gyvybes iš Health, bet taip pat, kad nesikartotų tarpusavyje.hleV wrote: Kodas apskritai absurdiškas ir man net nekyla ranka su juo kažką daryt.
Random gyvybės
Re: Random gyvybės
Kam rašyt nesąmones, kai gali labai lengvai patikrint ir įsitikint, koks neteisus esi?psychical wrote:Tai kad iki 3, ne 2, na nebent čia tik pas mane taiphleV wrote:Tai kadrandom(3) == random_num(0, 2)
.
-- 2013 Lap 30 00:39 --
Pagal include failą tai ir gaunasi nuo 0 iki to max skaičiaus, kurį tu įrašei.Code: Select all
native random(max);
- psychical
- Viršininkas
hleV wrote:Kam rašyt nesąmones, kai gali labai lengvai patikrint ir įsitikint, koks neteisus esi?psychical wrote:Tai kad iki 3, ne 2, na nebent čia tik pas mane taiphleV wrote:Tai kadrandom(3) == random_num(0, 2)
.
-- 2013 Lap 30 00:39 --
Pagal include failą tai ir gaunasi nuo 0 iki to max skaičiaus, kurį tu įrašei.Code: Select all
native random(max);

-- 2013 Lap 30 01:03 --
Žmogui, padėk, o ne man įrodinėk :|
Aš tau nieko neįrodinėju. Aš pateikiau faktą, tu su juo nesutikai; aš tau pasiūliau patikrint praktiškai, tu išsisukinėji prašydamas padėt temos autoriui vietoj to, kad daryčiau iš tavęs kvailį.
Pagalbos nebereikia.