Sveiki, gal galite padėti padidinti serverio fps? Nes dabar nuo 900 krenta dažnai iki 100, norėčiau pasididinti be pingboost 3
Serverio rate
sys_ticrate 10000
mm_insane 2
sv_minrate 15000
sv_maxrate 25000
sv_minupdaterate 20
sv_maxupdaterate 101
Serverio fps
Re: Serverio fps
Taip naudoju.
Tiesiog reikia tinkamos OS su sukonfiguruotu kernel, jei vpsnet naudoji tai isirasyk debian+cstrike ten viskas jau sutvarkyta isimesi kopijas serverio ir tiek, pasalink ta mm boosteri ir sys_ticrate 512 uzteks laisvai.
Pas mane debian ir yra, apie mm_insane 2 pašalinimą kalbi?
- laimiukas3
- Moderatorius
išvis mmtimer atjunk / addons / metamod / plugins.iniDiesel31 wrote:Pas mane debian ir yra, apie mm_insane 2 pašalinimą kalbi?
Code: Select all
;linux addons/mmtimer/mmtimer_i386.so
Juokingi jus man visi - beleka atsakinejat, mmtimeris ar kitas sudas virtualiai tai padaro apkraudamas cpu ir kita hw, vienintelis ir veiksmingiausias, stabiliausias budas islaikyti 1000fps visada neapkraunant i/o, cpu ir kt yra patchinti 1000hz kerneli taip pat veliau konfiguruoti procesesus su nice ir ionice prioritetiniais nustatymais ko vps tiekejas jums neleis, pirk vds arba hostink kur kitur galbut rasi tiekeja kurio virtualizacija nedraudzia tai konfiguruoti.
"Give me control of a nation's money and I care not who makes it's laws" — Mayer Amschel Bauer Rothschild

O kur tu skaitai kad reikia ta mmtaimeri palikti ijunkta? laimukas ir as sakiau kad atjunkti mm bosteri. 1000fps gali bandyti laikyti 5x5 kokiam cm serveryje, o jei koks public neapsimoka laisvai uzteks ir 300fps didelio skirtumo nepajus ir nereikes galingo serverio.