Klausimas apie sql

Forumas skirtas spręsti problemas iškilusias su CS 1.6 serveriais.
Post Reply
Diesel31
Ar jis surinks 50 žinučių?

Klausimas apie sql

Post by Diesel31 »

Sveiki,gal atsirastų koks žmogus geras ir paaiškintu kaip pasidaryti kad cs serveris būtų su mysql surištas? Tarkim turiu webą su hostingu. Ir po to vps'ą su serveriu . Kaip man reiktų maždaug surišti juos kad tarkim galėčiau webe atvaizduoti top'ą žmonių ir panašiai? Labai dėkingas būčiau jums :)

aaarnas
Vyr. diskusijų administratorius

Re: Klausimas apie sql

Post by aaarnas »

Pirmiausia tau reikėtų plugino, kuris tą topą generuotų ir saugotų duomenų bazėje. Kad pats sukurtum, reikėtų pirma žinoti kas yra pluginai, kas yra duomenų bazė, kas yra sql ir kaip visą tą padaryti.
Po to reikės web dalyje kas atvaizduotų visą informaciją iš duomenų bazės. Ar taip php skripto ar ko.
O šiaip yra jau pagamintų dalykų, kad ir http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=613430
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.

Diesel31

Post by Diesel31 »

Ačiū paieškosiu,bet man pagrinde tik prijungimo prie duomenų bazės reiktų. Aš moku su sql naudotis, bei užsieminėju web kūrimu,tai php tai pat išmanau,atvaizduoti ir panašiai man nesunku, tik tiek kad reikia sakau prijungimo :/

-- 2013 Spa 10 12:52 --

Tai pat gal galite padėti bandau VPS prijungti prie tinklapio mysql, bet meta pastoviai šitą klaidą...
Tinklapio hostingas yra us.lt,niekaip nesuprantu kas gali būti.
[PSD] Error No.1045: Acess Denied for user 'bnt_eb400'@'ip_adresas_serverio' (using PASSWORD: YES)

aaarnas

Post by aaarnas »

Tai yra pilna visokių pamokų: https://forums.alliedmods.net/showthrea ... ight=mysql

Patikrink ar leidžia prie tos duombazės jungtis ir vps serveriui, o ne tik iš pačio puslapio (localhost). Reikis leisti jungtis iš visų serverių prirašant prie host - %. Jei us.lt tą leidžia. Rodos leidžia per direct admin kažkur tai. Niekada nenaudojau - nežinau.

Diesel31

Post by Diesel31 »

SUSITVARKIAU ///

Be to gal žinote kokia yra komanda vps'ui kad serveryje pingas nešokinėtų? Nes apkrovimo nėra,bet pingas šokinėja..

aaarnas

Post by aaarnas »

Komanda? :D

Tai jei šokinėja, galbūt sys_ticrate per aukštas ar per žemas.

Diesel31

Post by Diesel31 »

O gali būti dėl nepaskirstytų ramų ?

Post Reply