Durneli , apsigresk atgalsss wrote: Asiliuk tu mielas, neisijausk, nes busi kaip ir tukstanciai kitu pastatytas i savo vieta. Man idomu ar netas pats mixfix busi:

Durneli , apsigresk atgalsss wrote: Asiliuk tu mielas, neisijausk, nes busi kaip ir tukstanciai kitu pastatytas i savo vieta. Man idomu ar netas pats mixfix busi:
cssrv wrote:Durneli , apsigresk atgalsss wrote: Asiliuk tu mielas, neisijausk, nes busi kaip ir tukstanciai kitu pastatytas i savo vieta. Man idomu ar netas pats mixfix busi:, tu ne i ta puse net saudai
"Give me control of a nation's money and I care not who makes it's laws" — Mayer Amschel Bauer Rothschild
viskas su jais gerai, buvo ikele pluginaAndrius1994 wrote:Ooo! wow! taip ir galvojau kad ladie.lt yra ne šventieji... nahui žertvos perpist juos reikią.
"Give me control of a nation's money and I care not who makes it's laws" — Mayer Amschel Bauer Rothschild
Galima sužinoti, plačiau kokį pluginą?sss wrote:viskas su jais gerai, buvo ikele pluginaAndrius1994 wrote:Ooo! wow! taip ir galvojau kad ladie.lt yra ne šventieji... nahui žertvos perpist juos reikią.
Andrius1994 wrote:Galima sužinoti, plačiau kokį pluginą?sss wrote:viskas su jais gerai, buvo ikele pluginaAndrius1994 wrote:Ooo! wow! taip ir galvojau kad ladie.lt yra ne šventieji... nahui žertvos perpist juos reikią.
Kaip tai nekele, jei masterius zmonem pakeisdavo, visa mano loga perziurek pirmam post'e, gali buti, kad nuotoliniu budu valdoma ta nesamone, ne vien 27016, 27017 pluginus persiziurek, jei rasi ka itartino atsiusk man, info viesai neplatinsiu, nes cia leecheriai tik laukia kol kaula kas numes. O kitu atveju pagal logika pats esi susiejas su http://www.cs-server.lt/ kuriems priklauso tie masteriai, bet nemanau, kad iki tokio lygio nusiritai.InvIs2 wrote:Niekas nieko nekėlė. Kaip ir sakiau, tai buvo HLGuard, tik cvarus pertvarkiau.
Alfre - kas tu išviso toks, kad čia reikštumeis? Nieko daugiau neveiki, tik lauki, kol paplatins slaptažodžius projektų, o tu dūchelis, failus nusiimsi. Slysk iš čia ir nesirodyk. Aš niekur neatsiprašinėju, tiesiog nepalieku problemos neišspręstos. Reikia skirti šituos dalykus. Jei pamačiau, kad kažkas negerai su projektu, tai prisistačiau ir išsiaiškinau, o, jei toliau kyla pretenzijų, sakyk, kas negerai. Laukiu.
patikek uz tave daugiau ka veikiu ir naudingiau,o siaip tai norejau dump'o,nes tu mano serveriuose buvai ikises koki sh whatever.o ka pats veiki?pawn koduoji?wowInvIs2 wrote:Niekas nieko nekėlė. Kaip ir sakiau, tai buvo HLGuard, tik cvarus pertvarkiau.
Alfre - kas tu išviso toks, kad čia reikštumeis? Nieko daugiau neveiki, tik lauki, kol paplatins slaptažodžius projektų, o tu dūchelis, failus nusiimsi. Slysk iš čia ir nesirodyk. Aš niekur neatsiprašinėju, tiesiog nepalieku problemos neišspręstos. Reikia skirti šituos dalykus. Jei pamačiau, kad kažkas negerai su projektu, tai prisistačiau ir išsiaiškinau, o, jei toliau kyla pretenzijų, sakyk, kas negerai. Laukiu.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest