Error.
Re: Error.
ehh ko man iskarto nepasaket kad atsinaujiino inc , viskas net ir galejo but del ju . Na dekui uz pagalba manau visalaik jau sedesiu ant seno nes apsaugota pilnai nereik naujint manau isviso nes ant tu naujesniu daugiau exploitu atsiras negu ant senu.
Tai dar čia tikrai mažiausiai persikompiliuoti pluginus reikės. O dar kiek visko atsiras, taip kad neskubam.
- aaarnas
- Vyr. diskusijų administratorius
Jei kas rasit kažkokių svarbių pakeitimų inc failuose ar kažkokių naujovių, tai parašykit man pm. Įdomu ką ten naujo padarė. Tingisi skaityti visą changelog.
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.
-
- Gana aktyvus vartotojas
O gal nieko nepadarė, gal čia tik aš nesamonę pasakiau... Bet pluginų (kur yra amxmodx packe) tai dydis tikrai skiriasi, netikrinau .inc failų dydžio, bet manau kažką keitė.
ISVYKES
smagu stebeti kaip jus vieni kitus klaidinat, neisitikine ir nepatvirtine faktu
"Give me control of a nation's money and I care not who makes it's laws" — Mayer Amschel Bauer Rothschild

- aaarnas
Dėl to, kad patys pluginai atnaujinti. Bugfix ir panašiai.InvIs wrote:O gal nieko nepadarė, gal čia tik aš nesamonę pasakiau... Bet pluginų (kur yra amxmodx packe) tai dydis tikrai skiriasi, netikrinau .inc failų dydžio, bet manau kažką keitė.
O man nesmagu stebėt, kaip tu eilinį kartą rašai nulinės vertės komentarus. Jei jau teigi kažką, tai iškart ir įrodymus pateik (o ne lauk kol paprašys...sss wrote:smagu stebeti kaip jus vieni kitus klaidinat, neisitikine ir nepatvirtine faktu

- aaarnas
Tobulo visažinio čia nė vieno nėra, tai nereiktų ir kilti aukščiau savo vietos.
kam leecheriams kurti tutorial'us lai klaidina vieni kitusbeast wrote:O man nesmagu stebėt, kaip tu eilinį kartą rašai nulinės vertės komentarus. Jei jau teigi kažką, tai iškart ir įrodymus pateik (o ne lauk kol paprašys...sss wrote:smagu stebeti kaip jus vieni kitus klaidinat, neisitikine ir nepatvirtine faktu) Jei jų neturi, tai nerašyk išvis, nes belieka vertint tai kaip postų skaičiaus didinimą...
-- 2013 Rgp 25 03:29 --
Niekas nekyla, tik pateikiamas argumentas pries jusu neadekvatyvius post'us kaip faktus, paprasciausiai tingit paskaitineti changelog ir kita info kuri kiekvienam is musu viesai prieinama, niekas negime visazinis, viskas yra internete, o atrasineti i tema is savo galvos - neisitikinus kaip viskas is tikro yra tikrai yra kvaila. Dar tuolabiau tai grysti kad kazkam tai yra naudinga - zema. O cia Lietuviskas mentalitetas sedeti srutu duobeje ir dar bandyti kapstytis kazkokiais kvailais argumentais? Vietoje to, kad priimti tai kaip kritika, atidziau isigilinti i temos prasme ir ko nori autorius - atrasyti tik tada kai zinai, kad tai pades. Bet cia ne runkeliams suprasti. Aciu uz demesi. O dar kazkas mane anksciau ale mokino kaip elgtis internete....aaarnas wrote:Tobulo visažinio čia nė vieno nėra, tai nereiktų ir kilti aukščiau savo vietos.
"Give me control of a nation's money and I care not who makes it's laws" — Mayer Amschel Bauer Rothschild