Sveiki reiktų plugino, kad atidarytų visas kameras ir duris... Reiktų kad duris atsidarytų ir betkokio atstumo ;)
Komanda - /open
[Aš kelis radau bet man neatidarydavo durų, arba iš labai mažo atstumo... Jei galit kas numesti link'a kad viskas veiktu gerai.]
JB serverio pluginas.
Forum rules
Šiame forume galite siūlyti idėjas ar prašyti jums reikalingų pluginų. Jei kas nors pradės jį kurti, tai pasirašys Jūsų sukurtoje temoje. Niekada nepykite, jei niekas neatsako į Jūsų prašymą. Gal tai tiesiog per sudėtinga, arba reikalauja per daug darbo.
Šiame forume galite siūlyti idėjas ar prašyti jums reikalingų pluginų. Jei kas nors pradės jį kurti, tai pasirašys Jūsų sukurtoje temoje. Niekada nepykite, jei niekas neatsako į Jūsų prašymą. Gal tai tiesiog per sudėtinga, arba reikalauja per daug darbo.
Re: JB serverio pluginas.
Čia yra automatinis durų atidarymas per free day man rodos, tai jei bent kiek moki pagrindus, gali pasidaryti, kad atidarytų su komanda
- Attachments
-
jbextreme.sma
- (46.7 KiB) Downloaded 733 times
Bet čia visas mod'as jau su visais /box ir /lr.
Nu bet dėkui bandysiu trinti visko ko nereikia.
Jei dar kas turi kokiu pasiūlymų, numeskit link'a

Jei dar kas turi kokiu pasiūlymų, numeskit link'a

Radau dar tokį, tik nežinau ar veikia, ir ar tau tinka.
https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=174613
https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=174613
Code: Select all
#include <amxmodx>#include <amxmisc>#include <fakemeta> #define PLUGIN "Open doors"#define VERSION "1.0"#define AUTHOR "No Author" public plugin_init() { register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR) register_clcmd("say /open","OpenDoors")} public OpenDoors(id){ new ent = -1 while( ( ent = engfunc( EngFunc_FindEntityByString, ent, "classname", "func_door" ) ) ) { dllfunc( DLLFunc_Use, ent, 0 ) }}
Padėjau? +rep
XrTw ir DYaGesS šitas neveikia. Man reikia kad tik ct komandos nariai galėtų atidaryti kameras su /open komanda.