Nick.
-
- Jau po truputį tampa savu
Nick.
Laba diena, tokią problemą kaip ir turiu, kaip paspaudžiu TAB savo serverį rodo mano orginalu nick'a, bet kaip parašau koki žodį ar reikią žaidėjams atsakyt į klausimus tai rašo kitą nick kaip "lous" arba kokį kitą, taip ir pats vyksta ir žaidėjams. Gal žinote kame problemą? Ačiū.

-
- Jau po truputį tampa savu
Re: Nick.
Nevisalaika tuos nick pakeičia, reikią pagaut kada taip atsitynka, nes po poros map viskas gerai būna, paskui vėl po kaškiek roundu tas nick pasikeičia, bet per taba rodo tavo orginalų nick. Turiu įdėjas kur rašo prie nick [Admin] iš čia , ne gali būt kad dėl to keičia nick? nes daugiau chat neturiu kurie ką pakeičia, tik kur prirašo [VIP] ar [ADMIN].
-- 2013 Rgp 16 15:43 --
Turbūt ne į temą kašką rašau, dar mokinys esu tai bandau mokintis kiek įmanoma. o.O
-- 2013 Rgp 16 15:43 --
Turbūt ne į temą kašką rašau, dar mokinys esu tai bandau mokintis kiek įmanoma. o.O

- aaarnas
- Vyr. diskusijų administratorius
Re: Nick.
Tai ir kalbėjau apie šios chat pluginus, nes jie modifikuoja pačią žinutę. Jei pluginas blogai padarytas, tai gali ir kilti tokios problemos. Jei jį išimsi - tai nebeturėtų taip darytis. Arba tada su šia problema gyveni, arba be jos, arba kito plugino ieškai.
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.