GMBans 1.6 Niekas neturi immunity
GMBans 1.6 Niekas neturi immunity
Sveiki, naudoju gmbans 1.6, išmėginau visas versijass ir iš lenkų ir iš rusų su fixais visokiais, bet visur tas pats, kad neveikia immunity, eina ban ir per meniu ir per consolę visiem visus, pvz turiu visus flagus, bet mane gali ban nors ir paprastas adminas, kas ten negerai, gal žinot.. ? Per meniu prie admin'o net nerodo tos žvaigždutės, kad tipo adminas. Visi kaip paprasti žaidėjai.
- laimiukas3
- Moderatorius
Re: GMBans 1.6 Niekas neturi immunity
Ne, man reikia gmbanus susitvarkyt. Aš iš to web ir siunčiaus.
-- 2013 Lie 01 20:25 --
Nors gal galėtum superbanų kokį demo webą duot? Nu ta prasme kas juos naudoja, su šitu dizainu kur fotkėj?
Nors gal galėtum superbanų kokį demo webą duot? Nu ta prasme kas juos naudoja, su šitu dizainu kur fotkėj?
- laimiukas3
- Moderatorius
ten seip iskart apacioj yra demo na bet gal nepastebėjaiTrickas wrote:Ne, man reikia gmbanus susitvarkyt. Aš iš to web ir siunčiaus.

http://superban.csban.ru/cszeon/
O jų yra angliška versija? Nes nemokant rusų išsiverst būtų ne kažką.. ;D
- laimiukas3
- Moderatorius
turetu buti ir web en kalba atsidariau lang txt radau
prisegu pasiziurek pats 

ir tema radau
Code: Select all
[en]SUPERBAN_PROCESSED = ProcessedSUPERBAN_BANNED = BannedSUPERBAN_ITEMS = itemsSUPERBAN_REASON = ReasonSUPERBAN_COMMENT = SUPERBAN_SECONDS = secondsSUPERBAN_MINUTES = minutesSUPERBAN_HOURS = hoursSUPERBAN_DAYS = daysSUPERBAN_PERIOD = PeriodSUPERBAN_PERMANENT = permanentSUPERBAN_FOR_MIN = for %d minutesSUPERBAN_MENU = SuperBan MenuSUPERBAN_MORE = MoreSUPERBAN_BACK = BackSUPERBAN_EXIT = ExitSUPERBAN_BAN_MESSAGE = banSUPERBAN_FOR = for

ir tema radau
- Attachments
-
- SuperBan_templates.zip
- tema
- (1.67 MiB) Downloaded 241 times
-
- superban_3.392.zip
- (80.68 KiB) Downloaded 227 times
taigi galima paciam per source code pasidaryt.