Taigi iškilo man toks klausymas. Ar 1.6 serveris palaiko multicore cpu ar veikia tik ant vieno branduolio?
Neesu šimtų procentų įsitikinęs, bet man rodos, kad veikia tik ant vieno branduolio? Pagal logiką reiktu rinktis cpu su geru per single core performacu, kad išspausti maksimalią kokybę iš cs serverio?
Cpu branduoliai, serverio performance.
Re: Cpu branduoliai, serverio performance.
palaiko multicore
Re: Cpu branduoliai, serverio performance.
Nepalaiko, dabar minor updates vyksta, kaip alfred-valve man githube rase nera skelbiama datos kada tai ivyks - TBAkriukas wrote:palaiko multicore
Pries kazka rasydamas pagalvok ka rasai ir neklaidink zmoniu..
-- 2013 Geg 20 19:40 --
Taip su 3.8.12 rt kerneliu ir pakankamai galingu cpu i7 3770 galima, taip pat turi buti serverio parametrai tinkamai nustatyti, serveris turi tureti ne hdd, o ssd (tai sumazina latency vidutiniskai 20 kartu), gera interneto pralaiduma ir t.tqrad wrote:Taigi iškilo man toks klausymas. Ar 1.6 serveris palaiko multicore cpu ar veikia tik ant vieno branduolio?
Neesu šimtų procentų įsitikinęs, bet man rodos, kad veikia tik ant vieno branduolio? Pagal logiką reiktu rinktis cpu su geru per single core performacu, kad išspausti maksimalią kokybę iš cs serverio?