string equal, equali - real time exact comparision
string equal, equali - real time exact comparision
ar imanoma sia funkcija pritaikyti amxx? http://docs.sourcemod.net/api/index.php ... ow&id=615&
kadangi pas mane yra gaunamas rezultatas is db ir atrodo mazdaug taip:
"random name, something, none, kill it"
as palyginu
if (containi(rezultatas is sql, "kill") != -1)
gaunu true del to, kad kill it equals to kill...
isbandziau tiek containi tiek strcmp (beveik reiskia ta pati) vistiek rezultatai tie patys..
man konkreciai reikia, kad equali veiktu string'e t.y palygintu butent ta rezultata.
p.s as galvoju, kad kazkaip imanoma su parse sukurti, bet tikiuosi atrasit ar zinot kazka lengvesnio.
kadangi pas mane yra gaunamas rezultatas is db ir atrodo mazdaug taip:
"random name, something, none, kill it"
as palyginu
if (containi(rezultatas is sql, "kill") != -1)
gaunu true del to, kad kill it equals to kill...
isbandziau tiek containi tiek strcmp (beveik reiskia ta pati) vistiek rezultatai tie patys..
man konkreciai reikia, kad equali veiktu string'e t.y palygintu butent ta rezultata.
p.s as galvoju, kad kazkaip imanoma su parse sukurti, bet tikiuosi atrasit ar zinot kazka lengvesnio.
Last edited by Tetusis on 2013 Apr 20 02:56, edited 1 time in total.
- aaarnas
- Vyr. diskusijų administratorius
Re: string equal
Ta komanda yra identiška contain, containi. Nelabai suvokiu ką tu nori padaryti.
Pradžioje kalbi apie contain, po to equal...
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.
noriu, kad equal arba equali veiktu string'e.aaarnas wrote:Ta komanda yra identiška contain, containi. Nelabai suvokiu ką tu nori padaryti.
Tai equal naudok.
Code: Select all
equal("kill it", "kill")
nene, netaip supratai, equal, equali negali tikrinti rezultatu string'e kur ju yra ne 1, kaip ir minejau man reikia rimtesnes funkcijos negu containi, nes containi nesulygina kiekvieno char'o kaip ir minejau pirmam post'e, man equali veikia idealiai jei yra tik vienas rezultatas, bet kai ju yra daugiau....hleV wrote:Tai equal naudok.
Code: Select all
equal("kill it", "kill")
- aaarnas
Dar iki galo nesupratau ko nori, bet jei tau reikia daugiau nei vieną kill rasti ar tam tikrais atvejais nerasti, tai pasirašyk savo tikrinimo funkciją tada, kuri atitiktų visus norimus reikalavimus. Bus paprasčiau.
isivaizduok kai klientas prisijungia, yra daug nick'u apie 40++ ant jo ip, esme tame, kad gaunamas rezultatas is sql ir yra sulyginima su dabartiniu kliento nick'u jei nick'as nerandamas rezultate t.y iesko duplikatu, su concat atnaujinama kliento nick collumn.aaarnas wrote:Dar iki galo nesupratau ko nori, bet jei tau reikia daugiau nei vieną kill rasti ar tam tikrais atvejais nerasti, tai pasirašyk savo tikrinimo funkciją tada, kuri atitiktų visus norimus reikalavimus. Bus paprasčiau.
- aaarnas
Tai yra:
Birutė,
Virga,
Jonė,
Stasė.
Tai contain(nics, "Jonė") kuo yra blogas? Ar tau reikia patikrinti ar nėra dviejų Jonių nicks stringe ?
Birutė,
Virga,
Jonė,
Stasė.
Tai contain(nics, "Jonė") kuo yra blogas? Ar tau reikia patikrinti ar nėra dviejų Jonių nicks stringe ?
bet jei yra zaidejo nick:aaarnas wrote:Tai yra:
Birutė,
Virga,
Jonė,
Stasė.
vistiek bus true, nes pagal contain/containi atitiko Birutė...Birutė Kiausiniene
- aaarnas
Tada turi rašyti savo funkcija ar išiminėti nikus kas kablelį ir tada juos lyginti. Čia jau specifinis poreikis ir jokia funkcija tau to nepadarys.