Sveiki, kas cia gali but?
Kuomet suvedu neteisingai savo prisijungimo duomenis, iskart atsiranda baltas fonas linke /login.php?error=1&redirect=%2Fnews.php Cia kaip suprantu redirectint turejo i pagrindini puslapy, bet kodel neredirectina?
Yra pas mane news.php
Neredirectina
Re: Neredirectina
Apie ką tu?
Apie php-fusion v7.
tarkim esu www.svetaine.lt/news.php ir per prisijungimo panele ne taip ivedu slaptazodi, tada mane perkelia i www.svetaine.lt/login.php?error=1&redirect=%2Fnews.php ir viskas. baltas fonas. Kaip suprantu, tai neteisingai ivedus duomenis, tu vel turetum atsirasti pradiniam puslapy www.svetaine.lt/news.php, taciau mane palieka tame baltam fone www.svetaine.lt/login.php?error=1&redirect=%2Fnews.php
tarkim esu www.svetaine.lt/news.php ir per prisijungimo panele ne taip ivedu slaptazodi, tada mane perkelia i www.svetaine.lt/login.php?error=1&redirect=%2Fnews.php ir viskas. baltas fonas. Kaip suprantu, tai neteisingai ivedus duomenis, tu vel turetum atsirasti pradiniam puslapy www.svetaine.lt/news.php, taciau mane palieka tame baltam fone www.svetaine.lt/login.php?error=1&redirect=%2Fnews.php
- aaarnas
- Vyr. diskusijų administratorius
Tave ir turi nukelti į login.php failą pagal phpfusion.
Tik jį turėtų užkrauti, o ne baltą foną palikti. Kažkur failo pradžioje neatitinki sąlygos kažkokios ir stabdo skriptą. Gal modifikacijas įrašinėjai kokias.
Tas redirect=%2Fnews.php čia po to iš failo login.php kur nukelti.
-- 2013 Sau 18 16:22 --
Tik jį turėtų užkrauti, o ne baltą foną palikti. Kažkur failo pradžioje neatitinki sąlygos kažkokios ir stabdo skriptą. Gal modifikacijas įrašinėjai kokias.
-- 2013 Sau 18 16:22 --
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.
Tai taip, tik man labai idomu kodel vietoj /news.php rodo balta fona. O negali but kazkas su dizaino klaidom cia?Tas redirect=%2Fnews.php čia po to iš failo login.php kur nukelti.
Ijunk php.ini errorus.
Smulkiau gali?TETYYS wrote:Ijunk php.ini errorus.
Nereikia nei lyst i php.ini galima ir paprastaiTETYYS wrote:Ijunk php.ini errorus.
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
ini_set('display_errors', 0);
ini_set('log_errors', 1);
ini_set('error_log', '/logs/php.log');