Sveiki.
Taigi, kaip pastebejau, kad nelabai kas susidomejo mano praeitu pasiulimu privaciai sukurti kelis pluginus, kazka patvarkyti uz pinigelius. Gaila, bet man tikrai reikia Jusu pagalbos ir prasau ko nors man padeti. Nepykit uz 2 post'a... Tikrai, nk neapgaudineju jei taip galvojate. Darbas - keli vipmeniu ir dar ten vienas sunkesnis apie kuri papasakosiu veliau, jei susidomesite. Uzmokestis - kaip Jums tiks. Banku ar net grynais. Jei susidomejote, parasykite i komentarus savo skype ir iskarto su Jumis susisieksiu. Tada apdarsim visas detales. Nezinau ka dar parasyti.
Tad aciu uz demesi.
Zmones privaciam darbui uz pinigus!
Zmones privaciam darbui uz pinigus!
Last edited by AvArAdAu on 2012 Nov 27 15:43, edited 1 time in total.
- aaarnas
- Vyr. diskusijų administratorius
Re: Zmones privaciam darbui uz pinigus!
Pyksiu labai už antrą postą. Galima toje pačioje temoje parašyti.
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.
Istrink.
Aciu.
Aciu.
Darba jau atlieku as, nepatariu pasikliauti siuo nariu.Giltinas wrote:Skype: edgis951
Parašyk.
Tetusis kad tu visiskai bukas ant scriptingo,biski pakopijuoji ir skaitaisi ahujienas?
-
- Gana aktyvus vartotojas
Jis nei bukas nei ką, moka scriptinti ir savo darbą atlieka, o giltinas VAGIS, APSIMETĖLIS, PLAGIJUOTOJAS, NESUGEBANTIS SAVO KODO PARAŠYTI. Sakau tai kas yra paremta faktais.alfre wrote:Tetusis kad tu visiskai bukas ant scriptingo,biski pakopijuoji ir skaitaisi ahujienas?
konkreciau? irodyk faktais kur ir kada as kopijavau ir priskiriau autorines teises sau, jei ne tai tik dar vienas smeizimas, suo loja - karavanas eina, uz zodzius siais laikais tenka atsakyti, pasisaugok, o kalbant apie mano scriptingo sugebejimus nemanau, kad esu bukas, aisku nepulsiu cia irodineti ka esu sukures ir padares, kas nori tas zino.alfre wrote:Tetusis kad tu visiskai bukas ant scriptingo,biski pakopijuoji ir skaitaisi ahujienas?