Matematika, Lietuvių kalba internetas

Kalbos apie viską kas nesusiję su kitais forumais.
DYaGesS
Flooderis arba specialistas
Posts: 875
Joined: 2013 Jan 16 01:01
Skype: usercs.com
Contact:

Re: Matematika, Lietuvių kalba internetas

Post by DYaGesS »

tety, yra ir lietuviu kazkur, bet pamirsau kur ;D
Padėjau? +rep

Spag
Gana aktyvus vartotojas
Posts: 269
Joined: 2012 Dec 31 15:39

Re: Matematika, Lietuvių kalba internetas

Post by Spag »

Yra lietuvių tikrai, tikrai nes buvau senai rades, parašai tekstą, o tau sudėlioja kablelius, labai geras tinklalapis... Bet bėda kad nerandu

Tetusis

Re: Matematika, Lietuvių kalba internetas

Post by Tetusis »

Gerai nacionalistai uzteks, laidas ne kovu laukas, jei tikrai butumete tokie kazka keistumet, cia vadinasi palojau ir isejau, Lietuva nuostabus krastas, bet teks jums pripazinti ,kad infrastruktura nera tokia kokia turetu buti, o kas sukure ta, ne patys mes, musu tevai, seniorai? ir dar Lietuva yra bailiu krastas, palyginkite su Graikija, vieninga tauta eina i gatves ir gina save, savo tauta, o cia "mitingas" kazkada neseniai buvo facebook'e going 10k, atejo 30zmoniu :)))) tarp kuriu ir as, pasityciojimas, ar ne? jei kiti negalvoja kodel ir as tureciau, gyventi reikia dabar siuo atveju, nors ir skamba labai negraziai, aplamai visiems kurie cia paisto tokias nacionalistines nesamones, patys eikit ir kazka keiskit, o ne lokit ant kitu kurie gali ir sugeba daug geriau gyventi, abinendrinant viska is dalies ir vienai ir kitai pusei pritariu, aisku renkuosi kas man naudingiau, taip tai yra egoistiska, bet is kitos puses as neskirsiu savo gyvenimo organizavimui ar bandysiu, bet kokia kaina viska pakeisti, tikrai manau ,kad atsiras tokiu zmoniu, su mielu noru prisijungsiu, na ,o dabar reikia gyventi, siuo atveju uzsienis iseitis, pinigai = laisve.

Tomax
Gana aktyvus vartotojas
Posts: 381
Joined: 2012 Nov 01 14:32
Skype: Privatus
Location: Narnija
Contact:

Re: Matematika, Lietuvių kalba internetas

Post by Tomax »

Tetusis wrote:Gerai nacionalistai uzteks, laidas ne kovu laukas, jei tikrai butumete tokie kazka keistumet, cia vadinasi palojau ir isejau, Lietuva nuostabus krastas, bet teks jums pripazinti ,kad infrastruktura nera tokia kokia turetu buti, o kas sukure ta, ne patys mes, musu tevai, seniorai? ir dar Lietuva yra bailiu krastas, palyginkite su Graikija, vieninga tauta eina i gatves ir gina save, savo tauta, o cia "mitingas" kazkada neseniai buvo facebook'e going 10k, atejo 30zmoniu :)))) tarp kuriu ir as, pasityciojimas, ar ne? jei kiti negalvoja kodel ir as tureciau, gyventi reikia dabar siuo atveju, nors ir skamba labai negraziai, aplamai visiems kurie cia paisto tokias nacionalistines nesamones, patys eikit ir kazka keiskit, o ne lokit ant kitu kurie gali ir sugeba daug geriau gyventi, abinendrinant viska is dalies ir vienai ir kitai pusei pritariu, aisku renkuosi kas man naudingiau, taip tai yra egoistiska, bet is kitos puses as neskirsiu savo gyvenimo organizavimui ar bandysiu, bet kokia kaina viska pakeisti, tikrai manau ,kad atsiras tokiu zmoniu, su mielu noru prisijungsiu, na ,o dabar reikia gyventi, siuo atveju uzsienis iseitis, pinigai = laisve.
Na dėl tos vienybės tai aš pritariu, Lietuvos žmonės neprilygs Graikijai, nes čia gyvenai bailiai, kurie sugeba reikšti savo nuomonę tik per FB ar kitokius socialinius tinklus, kur jaučiasi tikri laido riteriai, kad jie galėtų padaryti bet ką, bet dėl to kalta ne Lietuva, dėl to kalta Lietuvos valdžia, kurią reikėtų sudegint.
Taip pat, iš dalies pritariu nuomonei, kad užsienyje dirbti yra naudingiau, tačiau nei vienas negimsta turtuoliu, kiekvienam reikia išsikovoti vietą po saule ir neieškoti geresnio gyvenimo svetur, nes ne visada užsienyje sekasi geriau, nei tėvynėje. Taipogi Lietuviai žinomi ir pasižymėję daugelyje šalių, todėl tai dar labiau apsunkina sąlygas geram gyvenimui svetur
Image

User avatar
Koti
Jau po truputį tampa savu
Posts: 192
Joined: 2012 Oct 24 14:37

Re: Matematika, Lietuvių kalba internetas

Post by Koti »

tačiau nei vienas negimsta turtuoliu
Klysti

Tetusis

Re: Matematika, Lietuvių kalba internetas

Post by Tetusis »

Koti wrote:
tačiau nei vienas negimsta turtuoliu
Klysti
Pritariu, bet kas liecia vieta, nevien pinigai pasauli vardo, cia tokia kaip hipoteze, na bent jau man taip atrodo, vieta pasaulyje paprastam zmogeliui yra kryziaus kelias issikovoti :), kiek pastebejimu turiu, darbo rinka orientuota i nasuma ir nevisada i intelekta, cia mazdaug priklauso kaip zmogus sugeba save realizuoti, aisku pomidorus skinti ispanijoi ar ar statybose uk su marozais dideliu ziniu nereikia, cia ne apie tai eina kalba, jei dar egzistuoja toks dalykas kaip luomai manau patys suprasite.

User avatar
MPD
Gana aktyvus vartotojas
Posts: 309
Joined: 2011 Jul 08 07:24
Location: Kaunas

Re: Matematika, Lietuvių kalba internetas

Post by MPD »

Dėl valdžios kalti patys, nes renkam mes, bet kartais nebūna už ką balsuot. Gaila, kad nesupranta valdžia, kad daugiau patys gautų, jei padėtų visuomenei, o ne grobstytų. Ekonomika Lietuvoj prasta dėl korupcijos ir lietuvaičių neišmanymo versle, nėra kas juos tinkamia apie tai pamokytų, o tie, kur žino, valdo savo įmonę. Bet, žinoma, yra ir išsivysčiusių ar gerai besivystančių įmonių. Pvz Lietuvoj gaminami lazeriai, jie yra vieni kokybiškiausių pasaulyje, tik gaila, kad mažas kiekis pagaminamas. Kitas būtų Lietuviški padažai (nepamenu firmos), apie 20% eksportuojama, o eksportas vis auga. Yra dar ir daugiau panašių įmonių. Pagrinde, dabar renkasi lengviausią variantą - juodadarbis svetur. Suprasčiau, jei gautų gerą pasiūlymą, o čia dėl to, kad visi sako, jog Lietuvoj prastai. Pagal viską, ką čia skaičiau supratau, kad patriotizmas, melė tėvynei nyksta ateinant jaunesnei kartai.
Image

User avatar
aaarnas
Vyr. diskusijų administratorius
Posts: 3891
Joined: 2010 Aug 31 13:21
Skype: fiarno
Contact:

Re: Matematika, Lietuvių kalba internetas

Post by aaarnas »

Čia kažkas yra, bet neverta pasitikėti, nes beveik jokių klaidų neranda jis. Na bent jau 20% kokių galima rast gal.
http://www.rasyba.lt/ o šiaip geriausia word tikriausiai.

Jei kalbėti apie pasaulėžiūrą, tai nepamirškit kokia situacija yra su Graikija. Jie ilgą laiką didino valstybės skolas nedidindami mokesčių bei nemažindami išlaidų. Priėjo iki to, kad jie buvo priversti tą padaryti, kitaip valstybė žlugs. Na tada sukilo tauta. Ir kas iš to sukilimo? Riaušės ir maištas atnešė tik aukas, išlaidas krašto apsaugai, maišto likvidavimui, bei suniokota galybės turto, vagystės ir t.t. Tame nebuvo nė vieno teigiamo dalyko. Valdžia vis tiek nieko kito negalėjo padaryti. Dabar nežinau kaip Graikijai sekasi, gavo tą paskolą ar ne. Čia kai seimą kartą akmenim apmėtė. Tai už ko galvojat pinigus po to stiklus naujus statė? Tikrai ne seimūnų kišenių. Taip pat, labai populiaru kaltinti valdžią. Nemanau, kad daug galima dabar rasti šalių, kur žmonės būtų patenkinti valdžia. Valstybės valdymas nėra paprastas dalykas. Yra daug žmonių su skirtingomis nuomonėmis, savais interesais, o kai kurie dar mėgsta trolint ir malt šh tiesiog užuot ką gero nuveikus. Tobula niekada nebuvo ir nebus. Tai yra utopija.
Sakot kelia mokesčius ir nieko nemoka? Pastoviai trūksta pinigų? Kodėl jų nėra? O tai iš kur jūsų manymu tie pinigai atsiras? Dabar yra ypatingai sumažėjęs dirbančiųjų žmonių skaičius tai tie žmonės niekaip negali išmaitinti išaugusio pensininkų bei bambalinių armijos. Švietimas, sveikatos apsauga, valstybės tarnautojai. Tai didžiulės struktūros, kad nelabai kiekvienas ir įsivaizduoja apie kokius mastus kalbama. Eini į mokyklą. Valstybė moka mokytojams, mokyklos darbuotojams, patalpų išlaikymas, eksploatavimas, komunalinės išlaidos, šildymas, bei kita. Visą tai padauginkit dar iš mokyklų skaičiaus Lietuvoje. Ir čia tik maža dalis.

Nėra tobulų šalių, skiriasi valiutos kursas, šalies nepriklausomybės laikotarpis, ekonominė padėtis, globalinė padėtis ir daug kitų faktorių. Šiandien geriau Airijoje, rytoj bus geriau kitur. Jau ten privažiavo tiek žmogelių su auksinėm svajonėm, kad jau kasdien žiniose skaitau kaip lietuvis Britanijoje kažką papjovė ar išprievartavo. Ten taip pat niekas išskėstom rankom su 3k atlyginimu nelaukia. Prasisuka tik mąstantys, protingi žmonės. Tas kuris daug rėkia ir neranda darbo Lietuvoje, nes neturi išsilavinimo, tai užsienyje tikrai iš lempos išsilavinimas jo neatsiras, tad nemanau, kad direktoriais dirba po to. Dirba tą patį darbą, bet patenkintas, nes dirba ne Lietuvoje ir jaučiasi apgavęs valstybę.
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.

User avatar
Koti
Jau po truputį tampa savu
Posts: 192
Joined: 2012 Oct 24 14:37

Re: Matematika, Lietuvių kalba internetas

Post by Koti »

^ :respect: ^

Fly3r
Jau po truputį tampa savu
Posts: 138
Joined: 2011 Nov 06 11:35

Re: Matematika, Lietuvių kalba internetas

Post by Fly3r »

Visiškai pritariu Arnui :respect: . Štai tikrai protingo žmogaus mąstymas.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests