Dabar yra 2018 Lie 18 00:38




 Puslapis 22 [ 16 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: HLstatsx:CE kaip ijungti ta velneva
Žinutės numeris: #11  StandartinėParašytas: 2016 Lap 18 00:33 
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012 Rgp 03 01:12
Pranešimai: 4324
Karma: 123

Miestas: Vilnius
rimtas7 rašė:
ne. pas mane jo net nėra, be to sma niekaip neįtakoja pluginų ar serverio veikimo.
scripting/include čia jau kita kalba, bet HlStatsX pluginai tokiu neturi.


cia kazka sako apie tai
https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=222369

paziurejau tokiu bent 6153 konadu neatpazista
sv_logecho "1"
sv_logfile "1"



_________________
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: HLstatsx:CE kaip ijungti ta velneva
Žinutės numeris: #12  StandartinėParašytas: 2016 Lap 18 00:44 
Gana aktyvus vartotojas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2013 Vas 28 20:05
Pranešimai: 258
Karma: 4
Ten nesuprasi ką rašo, rašo vieną, bet prieštarauja pats sau. Tipo SuperLog idėti, bet nėra to CS 1.6 skirto superlogo.

Gal pas tave kitų pluginų yra kur gali įtakot? Pvz:. man neveikė Chatas ant HlStatsX, nes buvo į serverį idėti [VIP] [ADMIN] ir .t.t tagai, tai išvis tuščią chatą rodydavo.


Mano plugins.ini

; Counter-Strike
;restmenu.amxx ; restrict weapons menu
;statsx.amxx ; stats on death or round end (CSX Module required!)
;miscstats.amxx ; bunch of events announcement for Counter-Strike
;stats_logging.amxx ; weapons stats logging (CSX Module required!)
hlstatsx_commands_cstrike.amxx ; HLStatsX pluginas



_________________
///AMG
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: HLstatsx:CE kaip ijungti ta velneva
Žinutės numeris: #13  StandartinėParašytas: 2016 Lap 18 02:18 
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012 Rgp 03 01:12
Pranešimai: 4324
Karma: 123

Miestas: Vilnius
rimtas7 rašė:
Ten nesuprasi ką rašo, rašo vieną, bet prieštarauja pats sau. Tipo SuperLog idėti, bet nėra to CS 1.6 skirto superlogo.

Gal pas tave kitų pluginų yra kur gali įtakot? Pvz:. man neveikė Chatas ant HlStatsX, nes buvo į serverį idėti [VIP] [ADMIN] ir .t.t tagai, tai išvis tuščią chatą rodydavo.


Mano plugins.ini

; Counter-Strike
;restmenu.amxx ; restrict weapons menu
;statsx.amxx ; stats on death or round end (CSX Module required!)
;miscstats.amxx ; bunch of events announcement for Counter-Strike
;stats_logging.amxx ; weapons stats logging (CSX Module required!)
hlstatsx_commands_cstrike.amxx ; HLStatsX pluginas

as turejau omeny ne sma faila o plugina tesiok kopi paste is raro pavadinima. scripting/includes taipat neturi jokios itakos serverio veikimui

hlstatsx_commands_cstrike.amxx viskas susitvarke pradejo rodyti idejus plugina

prisegu sma jaigu kas naudosit su re amxmod nes taip nihuja nekompilevo klaidu mete daug


Prikabinti failai:
hlstatsx_commands_cstrike2.sma [38.02 KiB]
Atsisiųsta 70 kartus(ų)

_________________
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: HLstatsx:CE kaip ijungti ta velneva
Žinutės numeris: #14  StandartinėParašytas: 2017 Bir 22 21:32 
Flooderis arba specialistas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2015 Sau 13 15:17
Pranešimai: 500
Karma: 6
Sveki,ziurekit isirasinejant reik pakeisti porta cia savo servo hlstats.conf ar palikti ten toki koks yra? stats yra idetas i ta pati vps kur ir servas.


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: HLstatsx:CE kaip ijungti ta velneva
Žinutės numeris: #15  StandartinėParašytas: 2017 Bir 23 06:30 
Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012 Rgp 03 01:12
Pranešimai: 4324
Karma: 123

Miestas: Vilnius
pas mane tai default 27500



_________________
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: HLstatsx:CE kaip ijungti ta velneva
Žinutės numeris: #16  StandartinėParašytas: 2017 Bir 28 21:47 
Flooderis arba specialistas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2015 Sau 13 15:17
Pranešimai: 500
Karma: 6
cd www/91.211.244.80/stats/scripts && ./hlstats-awards.pl >/dev/null 2>&1
cd www/91.211.244.80/stats/scripts && ./run_hlstats start 1 27015 >/dev/null 2>&1
cd www/91.211.244.80/stats/scripts/GeoLiteCity && ./install_binary.sh >/dev/null 2>&

kaip man teisingai i mesti nes ju tipo nera badziau taip

pagal cia isirasyneju
http://g4all.ru/old/from_server/statist ... sting.html

-- 2017 Lie 06 00:50 --

Nu kaip ir radau galus,o sitas reikalingas heatmaps folderis?

-- Tre Lie 19, 2017 10:43 pm --

Laimi o del velevu gali padeti cia pas mane del geoip jauciu kaip ten padaryti?


Atsijungęs
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
 Puslapis 22 [ 16 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  

cron