Ryja labai daug CPU

Forumas skirtas spręsti problemas iškilusias su CS 1.6 serveriais.
Post Reply
pofke112
O taip. Jis jau surinko 50 žinučių!
Posts: 99
Joined: 2010 Dec 10 23:48

Ryja labai daug CPU

Post by pofke112 »

Sveiki, turiu hns old style serverį ant static.lt VPS-4 plano
Pluginų nėra gausu labai. Ant to pačio vps stovi ir sms sistemas su banais.

Paleidimo eilutė

Kodas: Select all

screen -A -m -d -S hlds ./hlds_run -binary ./hlds_i686 -game cstrike -debug +maxplayers 20 +map aim_csro +ip 84........ +port 27015 && screen -r hlds
Serveryje būna dažnai 14-20 žmonių.

Pvz serveryje esant 13 žmonių CPU ima 73% , o tai manau labai daug. Būnant serveryje 20žmonių serveris sminga, nes ima per daug cpu

User avatar
aaarnas
Vyr. diskusijų administratorius
Posts: 3891
Joined: 2010 Aug 31 13:21
Skype: fiarno
Contact:

Re: Ryja labai daug CPU

Post by aaarnas »

Neįdėjęs mmtimer? Be to, jei gali, parodyk proc/cpuinfo failą.
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.

pofke112
O taip. Jis jau surinko 50 žinučių!
Posts: 99
Joined: 2010 Dec 10 23:48

Re: Ryja labai daug CPU

Post by pofke112 »

aaarnas wrote:Neįdėjęs mmtimer? Be to, jei gali, parodyk proc/cpuinfo failą.
mmtimer nėra.

Kodas: Select all

processor   : 0vendor_id   : GenuineIntelcpu family  : 6model       : 42model name  :         Intel(R) Core(TM) i7-2600 CPU @ 3.40GHzstepping    : 7cpu MHz     : 2001.044cache size  : 8192 KBphysical id : 0siblings    : 8core id     : 0cpu cores   : 4apicid      : 0fpu     : yesfpu_exception   : yescpuid level : 13wp      : yesflags       : fpu vme de pse tsc msr pae mce cx8 apic sep mtrr pge mca cmov pat pse36 clflush dts acpi mmx fxsr sse sse2 ss ht tm syscall nx rdtscp lm constant_tsc ida nonstop_tsc arat pni monitor ds_cpl vmx smx est tm2 ssse3 cx16 xtpr sse4_1 sse4_2 popcnt lahf_lmbogomips    : 6785.00clflush size    : 64cache_alignment : 64address sizes   : 36 bits physical, 48 bits virtualpower management: [8]  

User avatar
aaarnas
Vyr. diskusijų administratorius
Posts: 3891
Joined: 2010 Aug 31 13:21
Skype: fiarno
Contact:

Re: Ryja labai daug CPU

Post by aaarnas »

Tik vienas branduolys? Tai Čia labai mažai cpu yra.
Atsidaryk htop ir ten rodys procentais kas daugiausiai suvalgo procesoriaus. Vien tik serveris visus 73% sunaudoja ?
Pamėgink dar sumažinti sys_ticrate iki 100 kokio ir žvilgtelk ar keičiasi kas.
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.

pofke112
O taip. Jis jau surinko 50 žinučių!
Posts: 99
Joined: 2010 Dec 10 23:48

Re: Ryja labai daug CPU

Post by pofke112 »

aaarnas wrote:Tik vienas branduolys? Tai Čia labai mažai cpu yra.
Atsidaryk htop ir ten rodys procentais kas daugiausiai suvalgo procesoriaus. Vien tik serveris visus 73% sunaudoja ?
Pamėgink dar sumažinti sys_ticrate iki 100 kokio ir žvilgtelk ar keičiasi kas.
Sumažinau sys_ticrate ,bet nelabai kas pasikeitė.
Esmė ,kad cpu dar manau šokinėja.

Image

Image

2Foto buvo apie 9 žaidėjus serveryje. Taip pat joje matosi ,kad kažkas dar nuo ~7-15cpu valgo

P.S tikrai nemanau ,kad mysql valgys papildomai ~10CPU

User avatar
aaarnas
Vyr. diskusijų administratorius
Posts: 3891
Joined: 2010 Aug 31 13:21
Skype: fiarno
Contact:

Re: Ryja labai daug CPU

Post by aaarnas »

Hm, na šia konkrečiai tik serveris tiek naudoja.
Mysql tik per užklausą nebent valgyt gali.
Neturiu idėjų, toks jausmas, kad to cpu nedaug ir yra tam serveriui.
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.

User avatar
SpooKy
O taip. Jis jau surinko 50 žinučių!
Posts: 58
Joined: 2012 Apr 29 20:30
Skype: mazdinas

Re: Ryja labai daug CPU

Post by SpooKy »

Pamegink su tokai eilute leisti

Kodas: Select all

./hlds_run -binary ./hlds_i686 -game cstrike +map de_dust2x2 +maxplayers 32 +port 27015 +ip 82.82.82.82 &.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests